“Као летње кише…“ песма која ће обележити данашњи понедељак (понедељак, 26. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 07:01

“Као летње кише…“ песма која ће обележити данашњи понедељак (понедељак, 26. јун)

Након садржајног викенда време је за мало спорији понедељак. Време које нас данас очекује је прилично свежије, па је највиша могућа температура 22 степена, а најнижа 16 степени. Временска прогноза каже да читав дан можемо очекивати падавине. Фото: Градске инфо Наша филмска препорука >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за ову седмицу свакако је суперјунак Флеш, најбржи од свих суперјунака.
Ипак, уколико сте за неку блажу варијанту, тренутно се даје и дугоочекивани хит “Барби“, о најпознатијој лутки икада направљеној.
Што се позоришног живота тиче, увек постоји нека представа вредна пажње, зато вам у наставку остављамо репертоаре новосадских позоришта.
Погледајте репертоар СНП-a за месец јун
Репертоар позоришта за месец јун
Репертоар позоришта за месец јун
Како бисте били у току са ванредним и редовним искључењима воде и струје, променама у саобраћају и осталим сервисним информацијама, кликните ОВДЕ.
У простору Културне станице Свилара од 23. јуна часова одржава се завршна изложба студената Академије уметности Нови Сад са студијског програма Примењене уметности и дизајн.
И даље можете да скокнете до Свиларе и видите радове студената из области графичког дизајна, илустрације и дизајна ентеријера.
Након четворогодишњег школовања, ови радови су круна њиховог досадашњег рада и представљају њихов ауторски допринос развоју примењених уметности и дизајна и искорак у јавни простор.
Уживајте у овом лаганом понедељку и скупљајте снаге за недељу која је пред нама.
Nepušački lokali u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Као летње кише…“ песма која ће обележити данашњи понедељак (понедељак, 26. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.