Којим бродовима ће Нови Сад бити лука последње среде у месецу? (среда, 26. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 07:01

Којим бродовима ће Нови Сад бити лука последње среде у месецу? (среда, 26. април)

Средом све може и све треба. Среда може да буде и без реда. Средина недеље је и дозвољено је да се осећамо како желимо, да будемо уморни, расположени, насмејани, тужни, пуни елана и енергије, мрзовољни и без енергије. Средом нам је све дозвољено. Фото: Градске инфо Ове последње среде >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у месецу априлу се много тога дешава у Новом Саду, на вама је да изаберете шта ћете радити и које дешавање ћете посетити.
Једна од најистрајнијих група југословенског рокенрола, одржаће двосатни концерт у Новом Саду поводом 40 година постојања те запловите заједно са Галијом на таласима неколико десетина великих хитова за сва времена.
Фото: PrtSc/snp.org.rs Концерт групе Галија, одржаће се на великој сцени у Српском народном позоришту, са почетком у 20 часова. Фото: PrtSc/pozoristemladih.co.rs Представа „Школа за љубавнике“, у режији Бојана Стојчетовића, биће изведена у 19.30 часова у Позоришту младих.
Комична представа Велики талас, одржаће се у 20:00 часова, у свечаној сали НИС-а. Дуња и Марко су, после дугогодишњег забављања, одлучили да ступе у заједнички живот, али су запели код питања ГДЕ. Дуња живи са баком у стану од 150 квадрата.
Ове комедије не би ни било да се Марко свиђа баки Наталији… али, авај! Ни бака ( Наталија), ни њена ћерка Даша (Дуњина тетка) не могу Марка “очима да виде”! На Дуњин предлог да се Марко, ипак, досели код њих, Наталијин одговор је више него јасан: “Само преко мене мртве!” Да се не би “венчали у старачком дому”, Дуња смишља план како да приволи баку и тетку да прихвате Марка као изабраника њеног срца! Да ли ће, или јос боље, како ће реализовати свој план, сазнаћете у неких сат и по, уживајући у представи Велики Талас!
Поједине улице ће остати без воде. ОВДЕ погледајте које.
Titanska riba koja je nekada bila kraljica Dunava i glavna meta novosadskih ribara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Којим бродовима ће Нови Сад бити лука последње среде у месецу? (среда, 26. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.