Акција „Буди студент један дан“ на ПМФ-у од 26. фебруара до 1. марта

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2024, 10:15

Акција „Буди студент један дан“ на ПМФ-у од 26. фебруара до 1. марта

Природно-математички факултет, ове године поново организује акцију „Буди студент 1 дан“ за све ученике завршних година средњих школа, а са жељом да им пружи што више информација о академском животу. Фото: Департман за хемију, биохемију и заштиту животне средине Студенти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и професори са ПМФ-а ће пријављене ђаке провести кроз занимљива предавања, интересантне вежбе, одвести на ручак у чувену студентску мензу, показаће им читаоницу, библиотеку, прошетаће кампусом.
Будући студенти ће моћи да „окусе“ студентски живот од 26. ФЕБРУАРА ДО 1. МАРТА, а за учешће у акцији је неопходно да се пријаве: Формулар за пријаву „Буди студент 1 дан“ Природно-математички факултет организује већ годинама и до сада је у овој акцији учествовало преко 1.200 средњошколаца, одушевљених неформалном атмосфером у којој су сазнали све оно што их занима, а тиче се њиховог будућег академског живота.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Prirodno-matematički fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Акција „Буди студент један дан“ на ПМФ-у од 26. фебруара до 1. марта се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.