Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jan.2024, 11:08

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 25. јануар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За четвртак, 25. јануар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo #gradskeinfo #nsuzivo #novisad #srbija
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
10 ГОДИНА ПРОЈЕКТА „СВИМ СРЦЕМ ЗА ОСМЕХ ДЕТЕТА“ Данас се обележава десета годишњица спровођења пројекта „Свим срцем за осмех детета“ Удружења грађана „Нови Сад“ на којој ће присуствовати и градоначелник Новог Сада, Милан Ђурић. У оквиру јубиларног пројекта, током пет дана, осамдесеторо деце са Косова и Метохије посетиће знаменитости Новог Сада, Сремских Карловаца, Београда и обићи Фрушку гору. Тим поводом ће у Позоришту младих бити изведена представа за децу, коју ће заједно гледати ученици из основних школа са Косова и Метохије, као и њихови домаћини из Новог Сада из основних школа „Светозар Марковић Тоза“, „Доситеј Обрадовић“, „Душан Радовић“ и „Жарко Зрењанин“.
”ВАМПИРИ” У ДОМУ КУЛТУРЕ Чувена група ”Вампири” наступа вечерас у 21 час у Дому културе. Своју карту можете набавити на улазу на сам концерт или преко продајне мреже карата ”Gigstix“.
”КАКО СЕ ГРАДИ КАРАКТЕР” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ Позоришна представа за децу „Како се гради карактер“, драматуршкиње Дивне Стојанов, биће одржана вечерас у Позоришту младих са почетком у 18 часова.
”ДОН КИХОТ” У СНП-У Балет у два чина под називом ”Дон Кихот” играће се вечерас у 19 часова на сцени Јован Ђорђевић, Српског народног позоришта.
”УПОТРЕБА ЧОВЕКА” У СНП-У У истом позоришту, на сцени Пера Добриновић у 19 часова и 30 минута, моћи ћете да погледате представу под називом ”Употреба човека”.
”ЧАЈАНКА КОД СРЕМЦА” Вечерас у 19 часова, у Огранку библиотеке „Стеван Сремац“ биће организовано дружење са корисницима, љубитељима књиге и писане речи. Вече ће бити употпуњено музичким програмом, а биће постављена и изложба магнета насталих на сликарским радионицама Друштва за подршку особама са аутизмом Града Новог Сада.
ПРОМОЦИЈА СТУДИЈЕ ”АРСЕНИЈЕ ТЕОДОРОВИЋ И АРСЕНИЈЕ МАРКОВИЋ – ДВА УМЕТНИКА НОВОСАЂАНИНА У КРИЖЕВАЧКОЈ ЕПАРХИЈИ” У исто време у у Културној станици Еђшег одржаће се промоција студије „Арсеније Теодоровић и Арсеније Марковић – два уметника Новосађанина у Крижевачкој епархији“ ауторки Милене Врбашки и Драгојле Живанов. Промоцију студије пратиће и изложба двадесетак фотографија икона из гркокатоличких цркава Светог Николе у Руском Крстуру.
БИОСКОП Препоручујемо вам да данас испланирате одлазак у биоскоп јер вас чекају нови наслови: ”Куце у опери”, ”Леси: Нова авантура”, ”Сценарио из снова” и ”Те дуа – мајке ми”.
ВРЕМЕ Време ће данас бити променљиво облачно. Највиша дневна температура износиће 12 степени, док ће најнижа бити 3 степена целзијуса.
Сутра у 10 часова доносимо вам која вас то интересантна дешавања очекују у петак, али и током читавог викенда.
Od 1. februara veća novčana naknada za nezaposlene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за четвртак, 25. јануар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.