Нови Сад је град у ком живе хумани и добри људи! (четвртак, 25. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 07:00

Нови Сад је град у ком живе хумани и добри људи! (четвртак, 25. мај)

Овај четвртак је доказ да је Нови Сад пун добрих и племенитих људи. Наши суграђани не престају да изненађују хуманим делима, тако и данас има један догађај које не смете пропустити. Фото: Градске инфо Коло организује хуманитарни концерт у нашој новосадској Синагоги како би се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прикупила средства за Михаилово лечење. Својим добровољним прилогом купујете улазницу.
Данас у 19:00 у Синагоги наступају:  Дечији хор “Сунцокрет” под управом проф. Ане Ковачић Хор “Исон” под управом проф. Мише Близанца Бошко Стојадиновић, клавир Лука Петровић, клавир Вук Петровић, саксофон Рецитација Марија Јакшић Дует Софија и Миа Гост изненађења Дођите на прелепо музичко и уметничко вече и уједно помозите нашем Михаилу да настави са лечењем. Михаило има 17 година и небројено операција, терапија и интервенција иза себе. Само 17 дана по рођењу извршена му је прва у низу операција. Након 2 године следи друга операција када добија и дијагнозу – ретки малигни тумор са метастазама у јетри.
Снежана Паповић ће  у 19:00 часова у простору Културне станице Свилара одржати предавање под називом „Хемијски сунцобран“, у оквиру циклуса научно-популарних предавања „Очи у очи са науком“. Фото: Културна станица Свилара Уколико вас интересује да саслушате савете по питању заштите од сунца од Департмана за хемију, биохемију и заштиту животне средине – не пропустите овај догађај, јер се лето увелико ближи.
Представу Сташе Копривице „Чорба од канаринца“, можете погледати у свечаној сали НИС-а у 20:00 сати. Фото: new.gigstix.com Јеца и Меда се воле. Воле се већ тринаест година, искрено и потпуно.
Јеца жели да се венчају да би се волели још више. Меда никако не жели да се венчају, како се после не би волели мање. Пет минута пред заказан термин у општини, њих двоје проналазе компромис – у тих пет минута ће се играти брака, видети како им иде и онда одлучити.
Играју: Мина Лазареви као Јеца
Љубомир Бандовић као Меда
А у Позоришту младих на репертоару је једна представа и један концерт: Представа „Како се гради карактер“ од 18:00 часова Концерт групе „Вроом еротизам“ од 20:00 часова Ових дана у Новом Саду можете осетити дух Кубе. Улице Новом Сада ће да заличе на улице Хаване, то је зато што данас почиње Кубанеро Салса Фестивал. То је један од највећих и најпрепознатљивијих салса фестивала у овом делу Европе, који окупља велики број плесача и заљубљеника у кубанску музику, а одржаће се од 25. до 28. маја на више локација у граду.
Фото: Градске инфо И док неке улице буду личиле на Хавану, у некима ће на кратко нестати струје. ОВДЕ погледајте које улице ће бити без струје.
А у појединим улицама неће бити топле воде. Од 8 сати, због радова на реконструкцији вреловода и шахта на Булевару Европе, биће прекинута испорука топлотне енергије за припрему топле потрошне воде за објекте у следећим улицама:
Далматинска Арањ Јаноша Цара Душана 84 Булевар Европе 3-11, 2а-2б Нормализација у испоруци топлотне енергије за припрему топле потрошне воде очекује се истог дана, 25. маја 2023. године, у послеподневним часовима.
Уживајте!
Kako se Novi Sad branio i brani od poplava

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад је град у ком живе хумани и добри људи! (четвртак, 25. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.