Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2024, 11:12

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 24. јануар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 24. јануар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << #vestinovisad #novisadvesti
♬ original sound – gradskeinfo
„КАДА ЗАКОН ЗАЋУТИ“ У КЦНС Данас у 12 часова можете присуствовати отварању документарне изложбе „Када закон заћути“ у Културном центру Новог Сада. У питању су заборављена сведочанства о страдању адвоката током јануарског Погрома 1942. године, коју су заједнички реализовали Историјски архив Града Новог Сада, Архив Војводине и Културни центар Града Новог Сада.
СМАЊЕН ПРИТИСАК ВОДЕ У КОВИЉУ Због планираних радова на Пумпној станици „Ковиљ“, од 8 до 14 сати ће бити смањен притисак у водоводној мрежи у целом насељу, уз могућност нестанка воде у рубним деловима насеља.
„КРМАЧИЦА МИРАНДОЛИНА“ У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ Андрију Милошевића и Катарину Жутић данас можете погледати у занимљивој представи под називом „Крмачица Мирандолина“ која се игра вечерас у Позоришту младих у 19 часова и 30 минута.
„МУРЛИН МУРЛО“ У ПОЗОРИШТУ ПРОМЕНА Представу „Мурлин Мурло“ можете погледати вечерас у 20 часова у позоришту „Промена“ на адреси Ђуре Јакшића 7. Своје карте можете набавити путем продајне мреже „Gigstix“.
„ПОНОВО УЈЕДИЊЕНЕ ДВЕ КОРЕЈЕ“ У СНП-У Представа „Поново уједињене две Кореје“ игра се и вечерас на Камерној сцени Српског народног позоришта. Две Кореје искориштене су као метафора међуљудских односа који су компликовани као однос двеју зараћених страна. Представа почиње у 21 час.
СТРУЧНО ВОЂЕЊЕ КРОЗ ИЗЛОЖБУ „СТАКЛО“ У 18 сати у Музеју Војводине одржаће се стручно вођење кроз изложбу „Стакло“. Током вођења кроз изложбу акценат ће бити стављен на приче о експонатима из етнолошке колекције Музеја Војводине.
ВРЕМЕ Очекује нас променљиво облачно време са максималном температуром од 8 степени, док ће минимална температура износити -2 степена целзијуса.

Најновије информације из Новог Сада за вас припремамо и сутра. Пратите нас у 10 часова.

Vedra sreda puna smeha! (sreda, 24. januar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за среду, 24. јануар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.