Новосађани, овај викенд имате прилику да будете хуманитарци и добре комшије (24. и 25. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 07:00

Новосађани, овај викенд имате прилику да будете хуманитарци и добре комшије (24. и 25. јун)

Лето је омиљено доба наших суграђана из много разлога, а поготово зато што се увек нешто дешава. Тако и овог викенда, Новосађани неће остати ускраћени за многе занимљиве догађаје. Фото: Градске инфо Субота: У суботу се организује последња журка за ову сезону у Герила бару. Како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Герила неће радити преко лета ово вам је последња прилика да се у овој сезони изђускате уз највеће стране хитове.
У дворишту ОТП банке у 21 час почиње још један заједнички наступ етно диве и звезде Амире Медуњанин и Војвођанског симфонијског оркестра, под управом маестра Микице Јевтића.
Бројним су обожаваоцима заједно до сада пружали сваки пут сасвим посебан угођај, овај пут ће слушно искуство, а када су у питању Амирини концерти увек и дубоко емотивно, бити обојено и специфичном атмосфером места – на отвореном, што ће унети додатну чаролију у најављени догађај.
У “Giardinu“ вас овог викенда очекује neon party, док је у Бркиној Марини за добар провод задужен “Feeling band“.
Недеља: Недеља почиње у хуманитарном тону. У 16 часова се на Лиманској пијаци организује Базар у комшилуку за Ленку Лазаревић када ће добре комшије покушати да скупе средства за Ленкино лечење.
У Културни центар Лаб стиже Леге Војс, јапанска уметница која ће одржати интерактивну радионицу јапанској језика, али и свој музички наступ.
У овом наступу моћи ћете да чујете песме из најпопуларнијих аниме серијала као што је рецимо Наруто.
Najzanimljiviji muzeji u Srbiji: Muzej fizičke kulture (Olimpijski muzej)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, овај викенд имате прилику да будете хуманитарци и добре комшије (24. и 25. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.