24 седам и НС Уживо нуде бесплатну правну помоћ за жртве које су претрпеле насиље од лидера опозиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 11:08

24 седам и НС Уживо нуде бесплатну правну помоћ за жртве које су претрпеле насиље од лидера опозиције

Позивамо све грађане, да уколико су доживели било какве увреде и понижења, односно напад било какве врсте, од стране насилника из опозиције да нам се обрате, а наш тим правних стручњака ће се побринути да насилници изађу пред лице правде. Фото: НС Уживо/24 седам У претходном периоду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << били смо сведоци најбруталнијег насиља које је спроводио део опозиције. Напади на политичке неистомишљенике, увреде и претње смрћу свакодневно су се смењивале на прозападним тајкунским медијима.
Председнику Србије Александру Вучићу прећено је смрћу, а свакоме ко се не слаже са најагресивнијим опозиционарима – прогоном, јурењем и дављењем.
24седам се, као озбиљна медијска кућа, трудио да објективно извештава о свим политичким дешавањима у нашој земљи, укључујући и насилничке протесте опозиције. Сваки од наших запослених, којих има око 100, у претходном периоду давао је свој максимум како би наши читаоци добили тачне и проверене информације.
Управо због тога смо били константно на мети оних чија смо недела, аргументовано и поткрепљено доказима, свакодневно разоткривали.
Нажалост, упознати смо са чињеницом да нисмо били једини којима су упућиване претње и увреде и зато, као један од најчитанијих медија у Србији, изражавамо спремност да заштитимо себе и наше читаоце.
Овим путем 24седам позива сваког ко је доживео било какву непријатност, увреду, психичко или физичко злостављање, прогон или нешто слично да нам се обрати на мејл адресу  redakcija@24sedam.rs. Нашим читаоцима нудимо бесплатну правну помоћ за жртве насиља које су починили припадници опозиције, њени челници и њихови ботови.
Такође, портал НС Уживо је одлучио да се прикључи овој акцији портала 24седам. Нашим читаоцима омогућавамо бесплатну правну помоћ за жртве насиља. Маил на коме нам се жртве могу обратити је redakcija@nsuzivo.rs. Такође, позивамо све грађане који су присуствовали политичком скупу “Стоп насиљу”, да уколико су на том скупу доживели било какве увреде и понижења, односно напад било какве врсте од стране насилника из опозиције, да нам се обрате, а наш тим правних стручњака ће се побринути да насилници изађу пред лице правде.
Историјат насиља опозиције
Подсетимо, припадници опозиције и њихови симпатизери већ одавно користе насиље као инструмент политичке борбе. Парадоксално, управо они сада воде протесте под паролом “стоп насиљу”…
Треба се сетити да су Драган Ђилас и Мариника Тепић довезли су 14. јуна 2021. године у Панчево више 100 хулигана, који су по центру овог града ломили све што су стигли. Највећу штету направили су на градилишту у Градском парку и на Градској кући.

Дивљање опозиционара планирано је са циљем да се изазову сукоби већих размера и да се све претвори у масовно ломљење и пљачку по целом Панчеву, што би Ђилас и Тепићева касније покушавали да пренесу и у друге градове.
Фото: PrtSc/24sedam Међу онима који позивају на протесте “против насиља” је и бивши председник Градске општине Стари град, Марко Бастаћ који је својевремено оптуживан за мучење и пребијање кума. Наиме, пре пар година објављен је снимак исповести кума Марка Бастаћа, Лазара Лешњака који у снимку тврди да је преживео тортуру и да му је Бастаћ лично стављао кесу на главу, тукао га и мучио, а све због мреже корупције у коју су обојица били уплетени и послова са нелегалном градњом на Дорћолу.
Бојан Пајтић, који такође позива на блокирање Србије, недавно је на тајкунској телевизији Новој С поручио да ће српске медије предати у руке странцима! Међу онима који позивају на протесте “против насиља” је и бивши председник Градске општине Стари град, Марко Бастаћ који је својевремено оптуживан за мучење и пребијање кума. Наиме, пре пар година објављен је снимак исповести кума Марка Бастаћа, Лазара Лешњака који у снимку тврди да је преживео тортуру и да му је Бастаћ лично стављао кесу на главу, тукао га и мучио, а све због мреже корупције у коју су обојица били уплетени и послова са нелегалном градњом на Дорћолу.
Бојан Пајтић, који такође позива на блокирање Србије, недавно је на тајкунској телевизији Новој С поручио да ће српске медије предати у руке странцима!
POBIJENU DECU NE POMINJU ALI BI DA OTMU IMOVINU B92 I PRVE I DA POKLONE N1 I NOVOJ S!
Bojan Pajtić – učesnik protesta protiv nasilja:
"Treba oduzeti imovinu, ne samo Pinku i Hepiju, već i Prvoj i B92 a onda dati nekim profesionalnim televizijama kao što su N1 i Nova S!" pic.twitter.com/mDSkgOsoHa
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

На протесту против насиља био је и глумац Драган Бјелогрлић. Иронија је што је управо Бјелогрлић пре две године физички напао редитеља Предрага Гагу Антонијевића у једном нишком хотелу. Како је Гага тада објаснио, Бјелогрлић му је пришао са леђа, а затим га јако ударио, док је он мирно седео са неколико глумаца.
Још један “борац против насиља” је Бјелогрлићев колега Сергеј Трифуновић, који је редовно пунио новинске чланке причама о тучама и инцидентима у алкохолисаном стању.
NE MOŽEMO POBEDITI VUČIĆA NA IZBORIMA, ZATO ĆEMO IH JURITI PO ULICAMA!
Jovo Bakić – učesnik protesta protiv nasilja:
"Oni ne mogu da izgube na izborima, zato će morati da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna! Moraće da beže!" pic.twitter.com/eZzwOoNRtQ
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 14, 2023

Не треба заборавити ни социолога Јова Бакића, који већ данима понавља претње свима који се политички не слажу са њим.
– Ја бих заиста волео да их јурим по улицама и мислим да ће се то и десити, макар ја не био ту, можда ме смрт претекне… Они ће бити јурени по улицама. То је више него извесно. Кажем и данас то што сам рекао пре неколико година… Унередили су се од страха – рекао је Бакић претећи за Н1.
Уз Бакића, ту је и још један идеолошки вођа опозиције – Милован Бркић. Он је свој допринос опозиционој “борби против насиља” дао позивом омладини да “узме пушке у руке и реши судбину Србије”. Бркић је ову изјаву дао само пар дана после два стравична масакра које су починила два помрачена млада ума.
Фото: PrtSc/Facebook/UDS Новосадска јавност је остала згрожена 10. марта након информација које су се појавиле у медијима да је Срђан Егић, бивши функционер Демократске странке и близак сарадник Бојана Пајтића осумњичен за силовање двадесетједногодишње девојке из Куле. Поред ове девојке, још преко двадесет девојака је пријавило Егића за недозвољене полне радње.
Током априла месеца новосадска јавност је остала згрожена сазнањем да је глумица Јована Балашевић, ћерка покојног Ђорђа Балашевића пријавила супруга Александра Јовановића Садама за насиље у породици. Фото: PrtSc Јована је тада у полицији испричала да је Садам вређао, закључао у стан и да малтретирање траје од септембра прошле године. Да подсетимо Александар Јовановић Садам је бивши функционер ЛСВ Ненада Чанка.
После свега, сасвим је јасно да претње људи оваквог менталног склопа не смеју да се схвате олако. Баш због тога, 24седам позива своје читаоце да нам се обрате за правну помоћ и заштиту, како би сваки облик и покушај насиља био кажњен у складу са Законом и Уставом Републике Србије.
Новинар батинаш који је претукао супругу преко ноћи постао борац против насиља!
Спортски новинар Милан Бошковић који је 2021. године правоснажно осуђен на условну казну од пет месеци затвора након што је претукао супругу, данас се представља као један од бораца против насиља!
Подсетимо, Бошковића ја тада пријавила бивша супруга са којом је живео у стану у Новом Београду, тврдећи да ју је после свађе изударао. Он је најпре изјавио да није тачно да ју је тукао, међутим, после ноћи проведене у притвору ипак је одлучио да призна кривицу.
Новинар батинаш који је претукао супругу преко ноћи постао борац против насиља! Спортски новинар Милан Бошковић који је 2021. године правоснажно осуђен на условну казну од пет месеци затвора након што је претукао супругу, данас се представља као један од бораца против насиља!
Подсетимо, Бошковића ја тада пријавила бивша супруга са којом је живео у стану у Новом Београду, тврдећи да ју је после свађе изударао. Он је најпре изјавио да није тачно да ју је тукао, међутим, после ноћи проведене у притвору ипак је одлучио да призна кривицу.
Жену вређао и тукао пред сином! Дете викало „Склони се од маме”! Насилник Бошковић је бившу супругу тукао пред малолетним сином, а као разлог за сукоб са мајком његовог детета новинар је истакао да у стану затекао неред!
Несрећна жена је том приликом у МУП-у рекла да то није био први пут да је био насилан, али га никад пре није пријављивала.
Како је насилник напрасно постао борац против насиља? Бошковић се данас на социјалним мрежама представља као борац против насиља, али је истина ипак нешто другачија!
Овај осуђени насилник – батинаш, је само један од гласноговрника тајкунске опозиције, чије објаве на социјалним мрежама дели и шаком и капом!
Бошковић је претходних дана био једна од ударних песница у кампањи која се ширила друштвеним мрежама, током које су представници опозиције објавили велики број фотомонтажа и разних лажних фотографија!
Бошковићеве активности још једном недвосмилено потврђују да недавни скуп није никакав “протест грађана против насиља ”, већ политичка ујдурма тајкунске опозиције којој је једини циљ да заседне на власт и настави са пљачком грађана!
Pripadnici MUP-a sinoć pokazali humanost i odgovornost – na svojim ramenima prenosili sugrađane (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак 24 седам и НС Уживо нуде бесплатну правну помоћ за жртве које су претрпеле насиље од лидера опозиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.