“Опасуљи се”: Пољопривредна школа у Футогу организовала акцију кувања пасуља за 23 екипе у циљу промоције школе и заједништва (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 11:40

“Опасуљи се”: Пољопривредна школа у Футогу организовала акцију кувања пасуља за 23 екипе у циљу промоције школе и заједништва (ФОТО)

Пољопривредна школа са домом ученика у Футогу не престаје да изненађује са својим идејама. Последња у низу је “Опасуљи се”, на коју су се одазвале основне школе из Новог Сада, Савиног села, Бегеча, Госпођинаца, Змајева, Будисаве и многих других места. Како истичу из ове школе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за наш портал, циљ акције је дружење, стварање пријатељстава, заједништва, али и промоција Пољопривредне школе за наредну школску годину.
Радоје Машуловић, наставник историје, нагласио је да је у циљу испуњавања смерница за јачање међуђачких односа које је послало Министарство просвете, одлучено да се направи ова акција. Како истиче, заинтересованост је била велика. „Свака школа има свог домаћина, који их може провести по школи и упознати са смеровима који код нас постоје. Данас је такође и Дан борбе против вршњачког насиља, тако да смо и то искористили као одличну тему да се боримо против насиља. Атмосфера је фантастична, а деца су веома расположена. Све школе које смо позвали су се одазвале. У мају припремамо Дан отворених врата школе, као и такмичење у дисциплинама у вези са пољопривредом, препознавањем биљака, семена, животиња“, рекао је Машуловић.
Такмиче се 23 екипе, а намирнице је донирала школа домаћин. Проглашење победника се очекује у 13.00 часова, када је организован и ручак за све учеснике.
Miris jorgovana se širi Novim Sadom ove poslednje februarske srede! (sreda, 28. februar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Опасуљи се”: Пољопривредна школа у Футогу организовала акцију кувања пасуља за 23 екипе у циљу промоције школе и заједништва (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.