Последњи фебруарски петак је стигао! (петак, 23. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 08:00

Последњи фебруарски петак је стигао! (петак, 23. фебруар)

Већини нас је данас последњи радни дан у недељи. Сутра не устајемо рано па можемо да „заглавимо“ са екипом. Данас је савршен дан за забаву и опуштање, не пропустите шансу да уживате у овом последњем петку у месецу. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог последњег петка у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новом Саду: Данас ће бити променљиво облачно, уз температуру од 8 до 18 степени.
У 19:00 часова, у Дигиталном омладинском центру Градске библиотеке у Новом Саду (Војводе Путника 1) одржаће се промоција аутобиографске књиге „Сто кроз два то сам ја” проф. др Душана Ступара.
Фото: Facebook.com/GradskaBibliotekaNoviSad Поред аутора, на промоцији ће говорити рецензент Драган Чудић, а сусрет ће водити Љиљана Маширевић, библиотекарка.
У Српском народном позоришту на репертоару су следеће представе: Представа „Јеванђеље по Ф.М. Достојевском“ од 19:30 часова Представа „Граматика поремећаја“ од 20:30 часова Позориште младих: Представа „Коралина“ од 19:00 часова „Highwaystar“ осамдесете журка од 21:00 час у Дому културе. Човек који стоји иза једног од најпопуларнијих музичко-културних портала у региону и удружења „Highwaystar“, Растко Томић, приређује вам журку коју ћете памтити дуго!
Осамдесете журка илити Хигхwаyстар осамдесете журка, како јој и само име каже, вратиће вас у осамдесете године двадесетог века где ћете стећи утисак да се налазите у филмовима “Црни бомбардер”, “Како је пропао рокенрол” или серији “Црно бијели свијет”.
Е, атмосфера на журкама је баш као у том филму! Замислите себе као некога са журке на којој је Барбара и препустите се у потпуности.
Осим хитова, можете очекивати и неочекивано – бисере које нисте знали да знате и песме које нисте чули сто година а обожавате их!
Деца из воде / EKV tribute band project / настао 2015. у Београду, наступиће вечерас од 21:00 час у СКЦНС Фабрици. Специјални гост концерта биће Срђан Жика Тодоровић, познати глумац и некадашњи бубњар ЕКВ-а од 1987. до 1990. године. Фото: Facebook.com/skcnsfabrika Придружите се екипи у Америчком Кутку у 18:00 часова на предавању „Фризуром до слободе – настанак и опстанак афро кугле “ , којим ће бити обележен Месец афроамеричке историје.
Уживајте!
Koji muzej se nalazi između Arhiva Vojvodine i Muzeja Vojvodine i kada je on otvoren?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњи фебруарски петак је стигао! (петак, 23. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.