Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Feb.2024, 11:12

Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд – 23, 24. и 25. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За петак и предстојећи викенд, 23, 24. и 25. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ БИЦИКЛИСТА #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << #gradskeinfo
♬ original sound – gradskeinfo
ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА ЗБОГ БИЦИКЛИСТА
Данас се због одржавања бициклистичке акције привремено мења режим саобраћаја од 17 до 19 часова.  Бициклисти крећу од платоа Митра Суботића Субе, затим излазе на раскрсницу Народног фронта и Шекспирове улице, даље се крећу улицама Народног фронта, Иве Андрића, Хероја Пинкија, Подунавском, Сунчаним кејом, Рибарским острвом, 1300 каплара, Балзаковом, Булеваром деспота Стефана са завршетком на платоу Булевара Деспота Стефана бр. 5. У наведеним улицама саобраћај ће бити успорен.
ДЕЦА ИЗ ВОДЕ – „EKV TRIBUTE BAND PROJECT“
Деца из воде – ”EKV tribute band project” наступиће вечерас у СКЦНС Фабрици. Специјални гост концерта биће Срђан Жика Тодоровић, познати глумац и некадашњи бубњар ЕКВ-а. Фарбика ће своја врата за посетиоце отворити у 21 час.
„КЕСКСЕ” ЖУРКА У КЦ ЛАБ
Чувена ”Кесксе” журка се одржава у Културном центру ЛАБ вечерас у 20 часова. Све посетиоце очекује ванвременски музички маратон који ће их провозати кроз време.
„ДЕ ЛИМАНОС“ У СКЦНС ФАБРИЦИ
Новосадска група Де Лиманос, локалној публици добро позната, наступиће такође  у СКЦНС Фабрици, али у суботу. Концерт почиње у 21 час.
„WINE FEST“ У ХОТЕЛУ „SHERATON“
Трећи „Wine fest“ на коме ће учествовати више од 55 винарија, одржаће се ове суботе у хотелу „Sheraton“ од 14 до 20 часова. „Wine fest“ има амбицију да на једном месту професионалцима и љубитељима вина понуди оно најбоље са домаћег тржишта и да буде врхунска платформа за дегустације, дискусију и дружење.
”THE QUARATINOS TARANTINO FILM TRIBUTE BAND” У ДОМУ КУЛТУРЕ
”The Quaratinos Tarantino film tribute band” одушевиће публику музиком која прати најбоље филмске сцене из свих Тарантинових филмова на великом платну, у суботу у Дому културе са почетком у 21 час.
„ЗБОГОМ БРУС ЛИ“ И „THE BAD WEEK“ У ГЕРИЛИ
Новосадски панк рок састав „Збогом Брус Ли“  и новосадски кантри блуз бенд – ”The bad week” наступиће у Герила бару у суботу са почетком у 21 час.
ПОРОДИЧНИ ДАН У КС БАРЦИ
У недељу ће у Културној станици Барка бити организована забава за целу породицу. Организатори су позвали родитеље да у 10 часова дођу и заједно проведу квалитетно време кроз креативне радионице.
ДЕРБИ ФК ВОЈВОДИНА – ФК СПАРТАК
Фудбалски клуб Војводина одлучио је да предстојећи војвођански дерби против суботичког Спартака буде хуманитарног карактера. Утакмица ће се одржати у недељу у 18 часова и 30 минута, а сав зарађени новац од продаје улазница биће уплаћен за помоћ деветочланој породици Крстић.
”МУШКО ЖЕНСКИ СВЕТ” У ТРЕМИ
Недељу можете завршити смехом уз представу „Мушко женски свет!“ Неше Бриџиса. Овај комад  можете погледати у кафићу Трема у згради Српског народног позоришта.
ВРЕМЕ
Очекује нас кишан викенд. Најнижа температура овог викенда износиће 7 степени, док ће највиша износити 18 степени. Ипак, немојте кретати нигде без кишобрана.
У понедељак вам колега Милан доноси најновије информације везане за наредну седмицу. Уживајте у викенду пред нама!
Kako Novosađani biraju destinaciju za letovanje?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најважнија дешавања у Новом Саду за петак и предстојећи викенд – 23, 24. и 25. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.