Средом у Новом Саду смех до суза под ведрим звезданим небом! (среда, 23. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Avg.2023, 07:00

Средом у Новом Саду смех до суза под ведрим звезданим небом! (среда, 23. август)

Ова среда ће бити сунчана и веома топла, уз температуру најнижу дневну 20 степени и највишу дневну до 36 степени. Паклена среда је пред нама, али ћемо је преживети и одлично се забавити. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује ове среде у Новом Саду: Предавање у Музеју Војводине, „Хлеб >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и уметност: о храњењу очију и духа“ у 19:00 часова у Музеју Војводине (Дунавска 35),
Фото: www.muzejvojvodine.org.rs Као пратећи програм изложбе Пшеница – од њиве до трпезе, биће одржано предавање: ХЛЕБ И УМЕТНОСТ: О ХРАЊЕЊУ ОЧИЈУ И ДУХА. Предавачица је историчарка уметности и гастрохеритолог мср Тамара Огњевић, Артис центар, Београд.
И за најмлађе је забава загарантована данас у Музеју Војводине. Данас са почетком у 10 сати,  најмлађи могу учествовати у радионици „Шта то венчић збори.
Поред разгледања пшеничних венчића насталих у част новог хлеба на изложби Пшеница од њиве до трпезе, најмлађи ће се подсетити од чега се још плету венчићи којим поводом . Потом ће и израђивати укрсне венчиће.
Радионица је примерена  деци узраста 5 до 10 година.
Радиницу води: Владимира Стансављевић, музејски педагог. Потребна је пријава pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Фото: Градске инфо На Штранду нас очекује пуно смеха и добре забаве вечерас од 20:30 часова. „Бест оф каријере“ Николе Радојловића и Радомира Раше Несторовића први пут под звезданим небом на Штранду у „Beer Garden-u“.
Откријте све лепоте стeнд aп комедије под ведрим небом!
Први настуш под ведрим небом на новој локацији отварају Никола Радојловић и Раша Несторовић.
Фото: Градске инфо Радници Јавног комуналног предузећа „Новосадска топлана“, од данас ће очитавати стања утрошка топлотне енергије на мерилима топлоте и на водомерима за топлу потрошну воду за месец август текуће године. Из овог предузећа апелују на потрошаче, посебно станаре у индивидуалним стамбеним зградама, да омогуће овлашћеним лицима приступ мерним инструментима у топлотној подстаници.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Уживајте!
Više od 200 izvođača na ovogodišnjem Festivalu uličnih svirača – Gradić fest

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Средом у Новом Саду смех до суза под ведрим звезданим небом! (среда, 23. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.