“Клубославија“ је догађај који данас не смете пропустити (петак, 23. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 07:01

“Клубославија“ је догађај који данас не смете пропустити (петак, 23. јун)

Уколико је веровати временској прогнози, данас је пред нама изузетно топао дан, али пут летњих пљускова. Највиша дневна температура износиће 35 степени. Фото: Град Нови Сад Уколико сте кренули некуда, а подразумева се да пролазите Булеваром ослобођења наоружајте се стрпљењем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << због гужве на путевима јер је у току прва фаза радова на реконструкцији ове саобраћајнице.
Радови се врше на деоници пута од раскрснице са улицом Данила Киша до раскрснице са улицом Војводе Бојовића.
Дан који је пред нама препун је дешавања. Оно што бисмо издвојили као веома интересантно свакако је “Питајте конзула“ – програм информисања о америчким визама и програмима који се организује у 18 часова у Америчком кутку.
У клубу “Tunnel“ на Петроварадинској тврђави на отвореном наступиће чувени “DJ MKDSL“ са својим пројектом “Клубославија“. На “Клубославији“ ћете уживати уз свима познате песме из региона упаковане у скроз другачију димензију, таман за ђускање.
Добар провод најављује се и у великом броју новосадских локала па вас тако добре свирке очекују “Код брке“ где ће наступати бенд “Таласна дужина“.
У “Бркиној Марини“ наступа “Magic buzz“, а млади ће такође моћи да посете и новосадске сплавове зато што сваки од њих има интересантан програм за овај петак.
Уколико вас занимају искључења струје и воде која су данас могућа, посетите нашу рубрику СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Уживајте у петку пред нама!
Devetogodišnjakinja peva operu, a sa devet takmičenja donela je samo zlata (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Клубославија“ је догађај који данас не смете пропустити (петак, 23. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.