Концерт Оркестра Александра Дујина РИТАМ ЈЕ СПАС, 22. марта у Синагоги.

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Mar.2024, 11:21

Концерт Оркестра Александра Дујина РИТАМ ЈЕ СПАС, 22. марта у Синагоги.

На програму су највећи хитови поп музике XX века, композиције Стинга, Стивија Вондера, Витни Хјустон и Мараје Кери, у комбинацији с латино џез нумерама Чика Корије и неколико одабраних ауторских ствари, од којих ће две бити и премијерно изведене. Фото: МОНС Наравно све у аутентичном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и препознатљивом маниру и извођењу Александра Дујина и његовог Оркестра, у којем је за ову прилку окупљено једанаест сјајних музичара и два изузетна женска вокала, Невена Рељин и Бојана Лазић.
Улазнице за концерт су у продаји у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2, тел. 021/452-344) радним данима од 9х до 13х, као и два сата пред почетак концерта у холу Синагоге.
Он лине резервације и куповина карата (уплатом на рачун) на линку.
Цена карте: 1.200 динара.
Dešavanja u Novom Sadu u martu mesecu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Концерт Оркестра Александра Дујина РИТАМ ЈЕ СПАС, 22. марта у Синагоги. се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.