Лагана гардероба, сунчане наочаре и крема са заштитним фактором су све што вам треба овог уторка! (уторак, 22. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Avg.2023, 07:00

Лагана гардероба, сунчане наочаре и крема са заштитним фактором су све што вам треба овог уторка! (уторак, 22. август)

Најављено је да ће цела недеља бити веома сунчана, спарна и топла. Јуче смо могли да осетимо да су тропске врућине опет захватиле наш град, и данас ћемо. Овог уторка нас очекује максимална дневна температура од 35 степени, индекс УВ зрачења биће и данас висок, 7. Савет је да се редовно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хидрирате, да се обучете нешто лаганију гардеробу, светле боје и да се намажете кремом са заштитним фактором пре изласка из куће важи и данас. Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује данас у Новом Саду:
Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад данас почиње са радовима на изградњи вреловодног прикључка за објекат улици Мише Димитријевића 74а.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова. За време трајања раскопавања и полагања вреловодних цеви у зони радова потпуно се обуставља саобраћај. Наставком радова саобраћај ће се одвијати преко челичних талпи.
Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl Поред радова у улици Максима Горког, данас почињу и радови нa изградњи канализације употребљених вода, атмосферске канализације и водоводне мреже у oквиру кoмплeксa институтa у Срeмскoj Кaмeници.
Фото: Покрајинска влада Због радова аутобуси ЈГСП “Нови Сад“ ће обављати окретање испред улазне рампе у институт по приказаној мапи. Искрцај и пријем путника врши се на привременом аутобуском стајалишту (постављен стајалишни стуб) у рејону паркинга за ТАХI возила.
Због планираних радова на водоводној мрежи без воде ће од 8 до 20 сати бити део Улице Теодора Павловића (бр. 25 – 38). Поједине улице у граду ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које!
Фото: new.gigstix.com Пошто се лето полако ближи крају полако се враћају и позоришне представе. Данас у Позоришту младих од 19:30 часова можете погледати мјузикл „Come into the Light“.
У госте нам је стигла изложба Природа на додир Природњачког музеја Црне Горе. Изложба је стигла у Музеј Војводине.
Колико ногу има паук? Колико је јака мрежа коју плете? Зашто крокодил има провидни капак и колико је велико крокодилско јаје?
Одговоре на ова питања најмлађи посетиоци сазнали су на претходним радионицама за децу од музејских педагога Владимире Станисављевић и Татјане Љубојевић.
Ако желите да сазнате још много занимљивих информација о биљном и животињском свету, и додирнете крокодила, корњачу или паука, доведите малишане да погледају изложбу до краја септембра.
Музејске радионице за децу узраста од 5 до 10 година одржавају се недељом у 11 сати. Пријаве на радионице су обавезне на мејл адресу pedgoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Уживајте!
’’Igra za starije’’ koja je sve popularnija među mladim Novosađanima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лагана гардероба, сунчане наочаре и крема са заштитним фактором су све што вам треба овог уторка! (уторак, 22. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.