Зашто не волимо понедељак? Шта да урадимо данас да се осећамо боље? (понедељак, 22. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Maj.2023, 07:00

Зашто не волимо понедељак? Шта да урадимо данас да се осећамо боље? (понедељак, 22. мај)

Без обзира колико сте уморни у понедељак ујутро, морате признати да први дан у недељи пружа добру прилику да започнете ствари изнова. Некако имамо елана за нове ствари. А да ли сте знали да постоји идеалан дан за све у току недеље? Да ли знате који је дан у недељи најповољнији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за почетак дијете, одвикавање од цигарета, излазак са пријатељима или куповину деоница? Фото: Градске инфо Рецимо уторком је добро да вежбате, среда је одлична за први љубавни састанак, четвртком је добро доносити важне одлуке… сваки дан је за нешто идеалан.
А ко се питате шта је најбоље радити овог понедељка, ми ћемо вам дати неке предлоге. Данас је рецимо идеалан дан да престанете да пушите. И имаће одличну помоћ ако донесете ову одлуку.
Фото: Pixabay/geralt Бесплатна школа за одвикавање од пушења у Дому здравља „Нови Сад“ данас се формира нова група за одвикавање од пушења. Нова група формира се у амбуланти у Руменачкој улици. Заинтересовани могу да дођу у 18 часова у приземљу, соба број 6.
Школа одвикавања од пушења траје пет дана и бесплатна је.
И док неки од вас престају данас да пуше у нашем граду почињу радови у три улице,  Николе Тесле, Теодора Павловића и Војводе Книћанина. Почињу и радови на изградњи бициклистичке стазе ка Ирмову, у Сремској Каменици данас ће се почети радови на санацији коловоза.
Фото: Pixabay/Taken У оквиру редовног одржавања објеката путне привреде, данас почињу радови на санацији коловоза у Улици Богдана Гавриловића у Сремској Каменици, на потезу од Улице Бранислава Букурова до Улице Ивана Франка.
Због наведених радова, доћи ће до привремене обуставе саобраћаја у Улици Богдана Гавриловића. Према планираној динамици, радови ће трајати до 10. јуна. године.
Апелује се на грађане да обрате пажњу на саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Поред радова, поједине улице у Петроварадину ће остати без воде, због планираних радова. Улице Крајишка, Буковачки пут, Мирка Матака, Вере Мишчевић, Лазара Саватића и Ивана Шантека у Петроварадину  ће од 8 до 17 сати  бити без воде.
Напомена: Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена и проширена.
Поједине улице ће остати и без струје. ОВДЕ погледајте које!
У Српском народном позоришту поред представе „Трамвај звани жеља“ која ће се одиграти на сцени Пера Добриновић од 19:30 часова, можете уживати у концерту патриотских песама „Песме хероја“ од 20:00 часова.
У Галерији ликовне уметности поклон збирци Рајка Мамузића, данас ће се одржати ауторско вођење кроз изложбу „Откривени свет илустрације Љубице Цуце Сокић“.
Фото: ГЛУ поклон збирка Рајка Мамузића Ауторка изложбе, Горана Стевановић, библиотекар саветник за Графички фонд и уметничку збирку Народне библиотеке у Београду, упознаће публику са концепцијом изложбе у контексту сарадње Народне библиотеке Србије и Поклон збирке Рајка Мамузића.
Путем стручног вођења публика ће се упознати са феноменом илустрације који се посматра и тумачи у односу на текст и позицију читаоца у контексту развоја модерне илустроване књиге послератног периода.
Уживајте!
Ovo je zaboravljena dečija igra: Generacijama je ulepšavala detinjstvo a danas mnogi ne znaju da postoji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто не волимо понедељак? Шта да урадимо данас да се осећамо боље? (понедељак, 22. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.