Прелиминарна листа добитника стипендија у износу од 22.000 динара месечно

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Feb.2023, 10:01

Прелиминарна листа добитника стипендија у износу од 22.000 динара месечно

Одбор Фонда за стипендирање и подстицање напредовања даровитих студената и младих научних радника и уметника Универзитета у Новом Саду објавио је прелиминарну листу за доделу 81 стипендије најбољим студентима Универзитета у школској 2022/2023. години. Фото: Градске инфо Месечна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стипендија Фонда износи 22.000,00 динара и исплаћује се у периоду од 12 месеци.
Прелиминарну листу изабраних кандидата можете погледати овде.
Кандидат који су прихватили стипендију не могу бити корисници следећих стипендијa: стипендије Министарства просвете, науке и технолошког развоја за изузетно надарене
студенте; стипендије Министарства омладине и спорта – Фонд за младе таленте. Фонд за стипендирање даровитих студента УНС основан је 1992. године. Циљ је да се систематски и организовано подстиче развој даровитих студената и младих научних радника и уметника у свим образовно-научним и образовно-уметничким пољима.
Фонд је закључно са претходном школском годином доделио укупно 1.441 стипендију најбољим студентима Универзитета у Новом Саду.
Поред 14 факултета Универзитета, за стипендије Фонда у текућој школској години средства су определили Град Нови Сад, Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност, ДДОР Нови Сад, НИС а.д, Јавно комунално предузеће „Информатика“, Институт за ратарство и повртарство и Синдикат високог образовања Србије.
Koji fakultet je najstariji na Univerzitetu u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прелиминарна листа добитника стипендија у износу од 22.000 динара месечно се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.