Прослава Нове године на тврђави коштала 210 динара- „Папрени“ аранжман 240 динара, а једно место је било изузетно тражено (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 15:06

Прослава Нове године на тврђави коштала 210 динара- „Папрени“ аранжман 240 динара, а једно место је било изузетно тражено (ФОТО)

Хотел „Путник“ почео је са радом 1939. године, а био је уређен по највишим европским стандардима тога доба. Једним делом се налази у „Танурџићевој палати“ која спада међу најпрепознатљивије објекте у Новом Саду. Можемо само замислити какав је утисак на грађане остављала та >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << палата када је изграђена, непосредно пред Други светски рат. Фото: ФБ страница архивновогсада/nsuzivo.rs/Павле Пејић/Илустрација Новине су те 1971. године писале о прославама у познатим новосадским локалима, а међу њима се издваја и хотел „Путник“, као и хотелу „Парк“.
-Ових дана почела је уплата за дочек Нове године у хотелима и ресторанима Хотелског предузећа „Путник“ у Новом Саду. Према ценама у локалима овог предузећа очигледно је да ће Новосађанима новогодишња ноћ бити много „папренија“ него све раније- пишу новине из 16. децембра 1971. године.
Даље у тексту наводе да је најскупљи дочек на Петроварадинској тврђави.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NOVI SAD nekad i sad (@novisad.nekadisad)


-У ресторану „Тврђава“ цена је 210 динара, а у „Варадину“ чак 240 динара. Јефтиније ће проћи новосадски гости осталих „Путникових“ локала. Уплата та дочелк у хотелима „Путник“ и “ Парк“, као и ресторану „Пирош чизма“ је 180 динара- пише у наставку и наглашава се да ће баш на овом месту провести највеселију ноћ уз мађарске кулинарске специјалитете и музику, уз долазак специјалних гостију, вокалних солиста из Будимпеште.
Predložite lokacije za dečija igrališta u Novom Sadu – potrebno 47 lokacija za 47 novih igrališta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прослава Нове године на тврђави коштала 210 динара- „Папрени“ аранжман 240 динара, а једно место је било изузетно тражено (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.