Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 09:56

Плесним спектаклом синоћ отворен 21. Београдски фестивал игре- Градоначелник Ђурић: Ово је прилика да видимо врхунске уметнике у Новом Саду

Плесним спектаклом Гетеборшке опере „Проклизавање“ синоћ је у Српском народном позоришту свечано отворен 21. Београдски фестивал игре. Фото: Screenshot/milandjuric_gradonacelnik/Ilustracija Тим поводом, градоначелник Новог Сада Милан Ђурић прирустовао је отварању након ког се огласио на свом Инстаграм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << профилу.
“На једном од најзначајнијих европских фестивала уметничке игре који се одржава у Београду и Новом Саду од 9. марта до 10. априла, учествује 19 трупа из 14 земаља. Ово је јединствена прилика да видимо врхунске уметнике и у нашем Новом Саду који је потврдио статус центра уметности и културе на међународном нивоy и у годинама након Европске престонице културе.” искакао је Ђурић.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Плесним спектаклом синоћ отворен 21. Београдски фестивал игре- Градоначелник Ђурић: Ово је прилика да видимо врхунске уметнике у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.