Средом све је у реду! Сунчана среда у Новом Саду! (среда, 21. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 08:01

Средом све је у реду! Сунчана среда у Новом Саду! (среда, 21. фебруар)

Знамо сви да је среда је трећи дан у недељи, који се налази између уторка и четвртка. А да ли сте знали да је Енглези зову „грбави дан“? Прелажење преко грбе се односи на прелажење преко средине радне недеље. Фото: Градске инфо И док у Енглеској прелазе преко грбе средом, ми у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду у нашем стилу одговарамо „Све је у реду, петак је у среду!“.
Ево шта нас очекује ове среде у Новом Саду: Данас ће бити без падавина, али променљиво облачно, а температура ће бити од 4 до 14 степени.
Дођите да разговарате о ликовима из оперских прича у 19.00 часова у КС Барка.


Овог пута разговор ће се водити о опери Евгеније Оњегин чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског.


Идеја за ”Оперске приче” настала је у сарадњи Српског народног позоришта и Културних станица, са жељом да откријемо лепоту оперске музике, да уронимо у њене чари и да публику заинтересујемо за стваралаштво највећих композитора.
Улаз је бесплатан.
Фото: barka.kulturnestanice.rs Представа „Прах“ од 20:00 часова са Наташом Нинковић и Зораном Цвијановићем носи поруку, како каже Цвијановић – „Не постоји пречица до среће преко новца, већ је једина срећа срце пуно љубави.“
Фото: new.gigstix.com Некоме новац значи све, мало коме ништа, неко без њега не уме, а неко са њим још мање.
Карте за представу можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
У Српском народном позоришту можете погледати представу „Мишија грозница“ од 21:00 час. А у Позоришту младих на репертоару је представа „Богојављенска ноћ“ од 19:30 часова.
Предавање „Утилитарно стакло у репрезентативној култури“у Музеју Војводине. Предавање „Утилитарно стакло у репрезентативној култури“ биће одржано у среду, 21. фебруара, у Музеју Војводине, у Дунавској 35, као пратећи програм изложбе „Стакло“.
Уживајте!
„Anime night“ uz poklone i suši posluženje 22. februara u „Arena Cineplex“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Средом све је у реду! Сунчана среда у Новом Саду! (среда, 21. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.