Новосађани, будите хумани и када су паклене врућине! (понедељак, 21. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Avg.2023, 07:01

Новосађани, будите хумани и када су паклене врућине! (понедељак, 21. август)

Недеља које је пред нама ће бити изузетно топла. Данас на очекује веома топао дан са максималном дневном температуром до 34 степена. Индекс УВ зрачења биће висок, 6. Савет је да се редовно хидрирате, да се обучете нешто лаганију гардеробу, светле боје и да се намажете кремом са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заштитним фактором пре изласка из куће. Фото: Градске инфо Ево шта нас још очекује овог понедељка у Новом Саду: Како су највљене паклене врућине данас идеално место за бег од градске жеге и гужве је Штранд, а на Штранду као и сваког понедељка до сад акција „Хуманитарни понедељак“.
Овај понедељак намењен је Зари Урукало.
Данас се улаз на плажу неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима.
Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова. Фото: Уступљена фотографија Поред „Хуманитарног пондељка“ на Штранду можете присуствовати представљању књиге „Само једно пролеће“Антона Балажа у Библиотеци на Штранду (испод Моста слободе)
О књизи  ће говорити: Др Зденка Валент Белић, преводилац , Петар В. Арбутина, уредник (ЈП Службени гласник). Уредница програма: Весна Живковић
Топлана данас почиње на радовима на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Достојевског 12.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.
За време трајања радова на раскопавању и полагању вреловодних цеви саобраћај ће бити обустављен у зони радова. Након тога саобраћај ће се одвијати преко челичних талпи.
Планирани рок за завршетак радова је 11. септембар 2023. године.
Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl Имамо добре вести за све који користе аутобуске линије број 1, 4, 8, 9, 9а, 11а, 11б, 18а и 18б.
Завршени су радови у зони раскрснице Стражиловске и улице Максима Горког, чиме су се стекли услови за повратак аутобуса на линијама 1, 4, 8, 9, 9а, 11a, 11б, 18а и 18б на редовне трасе.
Фото: Градске инфо У оквиру обнове коловозне конструкције Булевара ослобођења, у току су радови на десној коловозној траци деонице од Булевара краља Петра 1. до Булевара Јаше Томића, а двосмерни саобраћај одвија у супротној траци, уз ограничење брзине на 30км/час.
Ови радови обухватају и зону раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића. У периоду до 25. августа за саобраћај ће бити затворена десна половина раскрснице, тако да ће Булевар Јаше Томића из правце Кисачке улице бити слеп. Возила која се крећу Булеваром ослобођења имаће само могућност скретања лево на Булевар Јаше Томића, у правцу ка Руменачкој улици.
Поједине улице у Темерину ће остати без струје од 08:30 до 13:30 часова. Улица Народног фронта од улилце И. Л. Рибара до улице Марка Орешковића Улица Марка Орешковића од улице Н. Фронта до улице Новосадске Уживајте!
Zgrada Katastra u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, будите хумани и када су паклене врућине! (понедељак, 21. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.