Ево како Нови Сад обележава Светски дан музике (среда, 21. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 07:00

Ево како Нови Сад обележава Светски дан музике (среда, 21. јун)

Иако се налазимо тек у средини седмице то не значи да морамо да чекамо викенд како бисмо имали где да идемо и шта да радимо у нашем лепом граду. Фото: Градске инфо Данашња температура иде чак до 34 степена, тако да је можда паметније да се у току поднева не излажете превише сунцу.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Већ око 17.30 у Културној станици Еђшег на Грбавици одржаће се интерактивни концерт за бебе “Baby Artysh“. Овај догађај одржава се у склопу Светског дана музике.
У 19 часова ће у Српском народном позоришту Хор дечијег оперског студија одржати свој концерт. Изведба ће се одржати на сцени Јован Ђорђевић, а сви заинтересовани своје карте могу набавити по симболичној цени од 400 рсд.
Истог дана у СНП-у можете погледати представу Бранислава Нушића “Аутобиографија“ која почиње у 20.30, а цена за овај комад износи 800 динара.
Вечерас, такође, званично почиње Новосадско музичко лето и то концертом у дворишту ’’OTP’’ банке. Манифестацију отварају Антонио Серано и Војвођански симфонијски оркестар, а цена карата за овај величанствени концерт износи 1000 динара.
Због обнављања путне инфраструктуре, одређене улице у граду биће затворене, те уколико вас занима који су алтернативни правци и где се све у Новом Саду ради, скокните до наше рубрике СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Уживајте у овој топлој и веома садржајној среди!
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ево како Нови Сад обележава Светски дан музике (среда, 21. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.