Јавни позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазну мобилност у академској 2024/2025. години

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Feb.2024, 10:12

Јавни позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазну мобилност у академској 2024/2025. години

Универзитет у Новом Саду расписао је јединствени Јавни позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазну мобилност у академској 2024/2025. години са Универзитета у Новом Саду према високошколским установама из држава чланица ЕУ и трећих земаља придружених Програму (раније познате >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << као програмске земље – чланице ЕУ, Северна Македонија, Исланд, Лихтенштајн, Норвешка, Турска). Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Рок за подношење пријава је четвртак, 29. фебруар 2024. године до 23.59 часова.
Очекивано трајање студентске мобилности је у просеку око 5 месеци за студије (један семестар, уколико није другачије назначено од стране појединачних факултета, нпр. Медицинског факултета).
Студенти који се пријављују на мобилност треба да обазбеде минимални број ЕСПБ приликом израде уговора о учењу да би били квалификовани за пријављивање за Еразмус+ мобилност.
Детаљне информације можете пронаћи на следећем линку.
Koje aktivnosti studenti praktikuju kako bi se odmorili od učenja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јавни позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазну мобилност у академској 2024/2025. години се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.