Стипендије Украјине за академску 2023/2024. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Feb.2023, 10:20

Стипендије Украјине за академску 2023/2024. годину

У сарадњи са амбасадом Украјине у Републици Србији, Министарство просвете обавештава заинтересоване да је Министарство просвете и науке Украјине објавило конкурс за стипендирање српских држављана за академску 2023/2024. годину, и то за основне мастер и докторске студије. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay/Dusan_Cvetanovic Понуђене стипендије се односе на област хуманистичких, друштвених и техничких наука.
У склопу конкурса биће додељено 20 стипендија за основне и мастер академске студије, као и две стипендије за докторске студије.
Пријава на конкурс је могућа до 17.3.2023. године.
Пријављивање се врши тако што се сва документација пошаље на адресу: Министарство просвете, Немањина 22-26, 11000 Београд, 6. спрат, крило Ц, канцеларија 24 са назнаком„За стипендије Украјине за 2023/2024. годину“.
Стипендије се додељују по основу важећих међудржавних споразума.
Детаљне информације можете пронаћи на следећим линковима:
Текст конкурса Пропозиције конкурса Пријавни формулар Pitali smo studente: Zašto ste upisali Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стипендије Украјине за академску 2023/2024. годину се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.