Копије пореских решења на имовину за 2023. годину у свим јединицама ЈП „Пошта Србије“

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 13:17

Копије пореских решења на имовину за 2023. годину у свим јединицама ЈП „Пошта Србије“

Градска пореска управа Града Новог Сада обавештава обвезнике физичка лица да је, као и претходне године, у сарадњи са Јавним предузећем „Пошта Србије“ омогућила преузимање копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2023. годину у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на територији Града Новог Сада, као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду. Фото: Градске инфо Како је слање и достављање решења донетих у масовном обрачуну пореза на имовину физичких лица за 2023. годину окончано, Градска пореска управа Града Новог Сада позива обвезнике пореза на имовину који не воде пословне књиге, a који нису примили Решење за 2023. годину да копију истог преузму у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“.
Поред пореских обвезника којима је дистрибуција и уручење решења вршена путем ЈП „Пошта Србије“ и пореским обвезницима који имају потврђено е-сандуче на порталу еУправа, укупно њих 65905 који су решење добили у електронском формату, остављена је могућност да копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2023. годину преузму у радним јединицама ЈП „Пошта Србије“.
Градска пореска управа Града Новог Сада, наставља са имплементацијом иновативних решења у свом раду, са циљем побољшања и унапређивања квалитета услуга које пружа.
Почела акција уређења квартова по налогу градоначелника – Ново насеље прво на листи!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Копије пореских решења на имовину за 2023. годину у свим јединицама ЈП „Пошта Србије“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.