Почео Светски самбо куп „Нови Сад 2023“ – у Новом Саду 100 спортиста из 17 земаља

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2023, 18:43

Почео Светски самбо куп „Нови Сад 2023“ – у Новом Саду 100 спортиста из 17 земаља

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин свечано је отварио Светски самбо куп „Нови Сад 2023“. Турнир је организовао Самбо савез Србије под покровитељством Града Новог Сада. Фото: Град Нови Сад „Велика је част поново бити домаћин овако великог и важног такмичења, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а Нови Сад данас поново постаје центар светског самбоа који ће окупити бројне младе и перспективне такмичаре. Нови Сад  је познат као град спорта, град који негује све спортове и спортске дисциплине и својом стратегијом развоја спорта подстиче младе да се баве спортом и  настоји да свугде где је то могуће створи још боље услове за бављење спортом“, рекао је Огњен Цвјетићанин и додао да ће Град увек бити веран партнер за подршку у реализацији спортских манифестација на свим нивоима.
На такмичењу које се одржава до недеље 24. септембра учествује 100 спортиста из 17 земаља, који се надмећу у сениорској категорији за жене и мушкарце, као и у дисциплини комбат самбо.
Nova era sporta u Begeču – Preko 250 mališana uživalo u sportskom danu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почео Светски самбо куп „Нови Сад 2023“ – у Новом Саду 100 спортиста из 17 земаља се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.