Изабрани студенти добитници награда за научне и стручне радове за школску 2022/23. годину

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 09:26

Изабрани студенти добитници награда за научне и стручне радове за школску 2022/23. годину

Сенат Универзитета у Новом Саду је донео одлуку о додели награда за научни и стручни рад студената у школској 2022/2023. години. Фото: Градске инфо Награђени студенти биће накнадно обавештени о начину преузимања сертификата о наградама.
Списак награђених студената за научни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и стручни рад у школској 2022/2023. години можете погледати овде.
Детаљније информације:
– Универзитет у Новом Саду, Центар за информисање и односе с јавношћу,
– Служба за развој каријере и саветовање студената,
– Контакт особа: Стефан Савић, сарадник у Служби за развој каријере и саветовање студената (телефон: 021 485 2048, имејл: temati@uns.ac.rs).
Fakultet tehničkih nauka obeležava 63 godine od osnivanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изабрани студенти добитници награда за научне и стручне радове за школску 2022/23. годину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.