Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2021, 17:55

200 novih stanova za bezbednjake u Novom Sadu, kvadrat oko 500€

U novosadskom naselju Jugovićevo će se graditi još četiri zgrade sa ukupno 200 stanova za bezbednjake, a čitava investicija iznosi 1.419.650.000 dinara sa PDV-om.
Posao na tenderu pripao je firmama “Best izgradnja” iz Novog Sada i “Set” iz Šapca, a javnu nabavku sprovelo je preduzeće SPV “Dunav” zaduženo za gradnju dela kompleksa zgrada sa stanovima za bezbednjake severno od Bulevara vojvode Stepe, a koja traje već gotovo tri godine.
Ponuda ovih firmi je bila jedina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a firma “Best izgradnja” je već angažovana na gradnji drugih zgrada za bezbednjake na ranijim tenderima i sada će isto raditi, dok će šabačka firma uraditi arhitektonski projekat novih zgrada, piše 021.rs.
Prema ugovoru, rok za gradnju dve četvorospratnice i dve sedmospratnice je 22 meseca, a imaće mahom stanove od 60 kvadrata. Ove zgrade će nići nekoliko desetina metara južnije od kompleksa koji je uveliko u izgradnji u Ulici Boška Petrovića, na mestu gde su još 2000. godine napravljeni temelji nikad završenih višespratnica u sklopu tadašnjeg projekta obnove zemlje.
Kvadrat stana po povlašćenim uslovima košta oko 500 evra.
Vest u celosti pročitajte na sajtu 021.rs
Podstanarska tuga pregolema: Kako izgleda život po tuđim stanovima u Novom Sadu?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.