Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Feb.2024, 11:03

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 20. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 20. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
Све што треба да знате о друштвеном и културном животу нашег града. #dnevneinfo #gradskeinfo #nsuzivo #novisad #srbija
♬ original >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << sound – gradskeinfo
НОВИ КОМПЛЕКС НА ФРУШКОЈ ГОРИ Фрушка гора могла би ускоро да добије нови туристичко- рекреативни комплекс. Према документацији, локалитет ће се планирати као простор намењен садржајима туристичко-рекреативног комплекса, а сав планирани садржај биће у складу са свим мерама заштите, с обзиром да се ради о локалитету у НП „Фрушка гора“. Највећа дозвољена спратност биће четири спрата, а цела документација налази се на раном јавном увиду све до 4. марта ове године на сајту ЈП „Урбанизам“.
ПОДСТИЦАЈ ПОПУЛАЦИОНЕ ПОЛИТИКЕ Држава Србија наставља са подршком породицима и мајкама за подстицање и развој популационе политике. На недавно одржаној седници Владе Србије донета је одлука да за куповину породично-стамбене зграде или првог стана за мајке по основу рођења детета ове године држава издвоји укупно 1.500.000.000 динара. Такође како медији наводе, ускоро се може очекивати почетак имплементације недавно најављене једнократне помоћи у износу од 500.000 динара за рођење првог детета.
ПРОМОЦИЈА ПРОЈЕКТА „РЕБООТИНГ“ У Свечаној сали, Градске куће данас са почетком у 14 часова биће одржана презентација пројекта „Ребоотинг“ где ће представници ОПЕНС-а као носиоци пројекта „Подстицање младих за учешће у процесу ЕУ интеграција“ презентовати пројекте активности у оквиру истог. Презентацији ће присуствовати и градоначеник Новог Сада Милан Ђурић.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА Представу „Крзнена Венера“ вечерас од 20 часова имаћете прилику да погледате на Малој сцени Позоришта младих. Од 19 часова и 30 минута на сцени Српскон народног позоришта очекује вас представа „Скупљачи перја“ док вас од 21 час на Камерној сцени очекује извођење „Осамнаест мачака и лимар Херман Брум“.
ВРЕМЕ Уторак у Новом Саду промењиво облачан уз повремене сунчане интервале, али и могућу кишу. Температура ће се кретати од 4 до 13 степени целзијуса, а дуваће слаб и умерен северозападни ветар.
Са најновијим, најазнимљивијим и најбитнијим информацијама из Новог Сада очекује вас сутра колегиница Даница од 10 часова ујутру.
Krznena Venera, limar Herman i 12 stepeni danas u Novom Sadu! (utorak, 20. februar)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак, 20. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.