Тропска температура и жур у Дунавском парку, што да не? (уторак, 20. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 07:01

Тропска температура и жур у Дунавском парку, што да не? (уторак, 20. јун)

“Још један уторак, не, то не могу да поднесем“, стихови су познате Балашевићеве песме, а да и вама овај дан не би прошао у негодовању уторка, већ много интересантније, прочитајте шта све данас можете посетити у Новом Саду. Фото: Градске инфо Температура која нас данас очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << износи 32 степена, тако да можемо рећи да је пред нама један тропски дан.
Уколико вас занима који ће делови града остати без струје и воде прочитајте нашу рубрику СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
У Дунавском парку нас у 19 часова очекује жур, и то какав жур! Поводом Светског дана музике, код велике салетле, за добру журку задужени су оркестар Добри људи и акустични ансамбл “КЛО кло“.
У Српском народном позоришту одржаће се велики музички спектакл “РОК ОПЕРА“. Оперски певачи изводиће нумере најпознатијих светских рок бендова као што су “Queen“, “Deep purple“, “AC/DC“ и многи други.
Уторак је, разуме се, и дан за биоскоп. Зато су баш уторком биоскопске улазнице повољније него осталим данима.
Репертоар биоскопа “Cineplexx Promenada“ можете погледати ОВДЕ.
Репертоар биоскопа “Arena Cineplex“ можете погледати ОВДЕ.
Уколико сте, ипак, за то да тачку на овај дан ставите неким музичким наступом, онда бисте дефинитивно требали да посетите Градску кућу где у склопу НЕО фестивала наступа гудачки квартет “Рубикон“.
Уживајте у овом топлом уторку!
4 načina na koja leto poboljšava zdravlje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тропска температура и жур у Дунавском парку, што да не? (уторак, 20. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.