Онлајн предавање „Изостанак природне и настанак урбане ноћи“ 20. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 09:22

Онлајн предавање „Изостанак природне и настанак урбане ноћи“ 20. јуна

У оквиру активности пројекта ЕУГЛОХ, Универзитет у Новом Саду организује онлајн научно-популарно предавање Изостанак природне и настанак урбане ноћи). Фото: Градске инфо Предавање ће се одржати 20. јуна 2023. године (од 13 до 14 часова) и отворено је за све заинтересоване >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чланове академске заједнице Универзитета и свих партнера у ЕУГЛОХ мрежи. Предавање ће бити на енглеском језику.
Предавање ће одржати доц. др Дајана Бјелајац са Департмана за географију, туризам и хотелијерство Природно-матeматичког факултета.
За присуствовање предавању неопходна је претходна регистрација, која је отворена до 19. јуна 2023. године (попуњени регистрациони формулар потребно је доставити на имејл адресу eugloh.registration@uns.ac.rs).
Koliko je upisanih studenata na Univerzitetu u Novom Sadu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Онлајн предавање „Изостанак природне и настанак урбане ноћи“ 20. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.