Шести „Фенсерај укуса“, 20. маја на Детелинарској пијаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 07:53

Шести „Фенсерај укуса“, 20. маја на Детелинарској пијаци

Дођите 20. маја на Детелинарску пијацу од 18 часова да подржите мале произвођаче и уживате у најлепшим укусима из Србије, најзанимљивијим рукотворинама и као и увек, сјајној атмосфери. Фото: PrtSc/Instagram/fenserajukusa Манифестација Фенсерај укуса је место окупљања љубитеља најлепших и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најзанимљивијих укуса домаћих производа од малих и средњих произвођача где сe чува традицијa уз народне ношње и музику.
На манифестацији учествују излагачи из Србије, који посетиоцима нуде богат асортиман производа. Осим врхунске хране, пића и рукотворина посетиоци могу да уживају и у сјајном програму.
„Titan FC 82 & SBC 47 Revenge“ – Internacionalni MMA spektakl 2. juna u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шести „Фенсерај укуса“, 20. маја на Детелинарској пијаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.