Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 07:01

Новосађани, да ли волите да слушате приче непознатих људи?(четвртак, 20. април)

Четврак је дан пун добре енергије. Меша се енергија радне недеље са енергијом викенда. Све је боље и лакше четвртком јер знамо да смо на корак од викенда. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог четвртка у Новом Саду: Пројекција филма ”Апур Сансар” (1959.)
Овог четвртка, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << идемо на исток! Индијску кинематографију познајемо из љубавних драма са обиљем песама и плеса, али да ли је то заиста тако?
Разговараћемо о појављивању и развоју филма у Индији и погледаћемо завршни филм из трилогије о судбини Апу Сансара – Апуов Свет из 1959.године, који је у своје време освојио више од 30 различитих филмских награда.
Вечерас у 18:00 у Новосадском Хуманитарном Центру (Арсе Теодоровића 3). Филм ће бити на руском језику са српским титловима.
Централни објекат Градске библиотеке у Новом Саду, у Дунавској 1, од јуче поново је отворен за кориснике.  Радно време Одељења „Ђура Даничић“, Дечјег одељења и Информационо-рефералног центра са читаоницом је сваког радног дана од 7.30 до 20.00, суботом од 8.00 до 14.00 часова.
Поједине улице у граду ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
„Cult of Occult“, легендарни „doom/black sludge“ бенд из Француске наступиће у СКЦНС Фабрици вечерас, а уз њих наступа и бенд „The Father of Serpents“, из Београда. Фото: СКЦНС Фабрика
Улазнице ће моћи да се купе и данас на дан концерта, на билетарници Фабрике по цени од 600 динара. Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.
Фото: Wikimediacommons/Balkan Photos У Позоришту младих можете погледати две представе: Представа „Чаробница из улице Бонжур“ од 18:00 часова Представа „Како и зашто убити мужа“ од 19:30 часова У Српском народном позоришту можете погледати представу„Прича непознатог човека“ од 21:00 час.
Представа „Ручни рад“ у свечаној сали НИС-а од 20:00 часова. Представа „Ручни рад“ је представа о три жене, свака у свом свету и њихов сусрет кроз низ комичних ситуација.
Улоге: Дара Џокић, Исидора Минић и Бранка Шелић.
Фото: Градске инфо
Данас ће бити ведије и без кише. Температура ће бити од 6 до 18 степени. Идеалан дан за шетњу по граду.
Уживајте!
Novi Sad ima igralište posvećeno najpoznatijoj devojčici svetske književnosti: Da li znate gde se nalazi „Pipi igralište“?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, да ли волите да слушате приче непознатих људи?(четвртак, 20. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.