Овог викенда слушамо приче из чаробне лампе! (субота, 20. и недеља, 21. јануар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jan.2024, 08:01

Овог викенда слушамо приче из чаробне лампе! (субота, 20. и недеља, 21. јануар)

Како викенд родитељи гледају да проведу са децом и са породицом ево где можете повести ваше малишане овог викенда. Поред одличног провода за клинце, овог викенда је одличан провод и за родитеље у нашем граду. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог викенда у Новом Саду: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Овог викенда у суботу, 20. јануара и у недељу, 21. јануара у Биг шопинг центру вас очекују Аладин и Јасмин који ће долетети на чаробном ћилиму. Поред тога, сјајна забава и креативне радионице ће бити део догађаја:
Фото: Facebook.com/BigNoviSad “Чудесни кутак тајни”, слушаћете причу о Аладину и чаробној лампи У “Аладиновој школи” дечаци ће имати прилику да носе костиме принца, султана, пирата и морнара, да уче да везују морнарске чворове и уличне трикове У “Јасмин радионици лепоте” девојчице ће имати прилику да носе костиме баш као принцезе са Истока, да им се цртају тетоваже и прави накит Наравно, дружење са духом из Чаробне лампе је обавезно уз игру „Пронађи чаробну лампу“
Аладин и Јасимин вас чекају од 16:00 до 19:00 часова да пронађете чаробну лампу и да вам испуне сваку жељу!
Викенд у Музеју Војводине резервисан за клинцe. У суботу, 20. јануара, у 11:00 сати можете да се дружићте са Јуцом и Васом у луткарском игроказу „Ау, што је лепа млада!“.
У недељу, 21. јануара у 11:00 сати музејска радионица „Завири у шарени свет калеидоскопа“.
Фото: muzejvojvodine.org.rs Напомена:
На обе радионице за децу узраста од 5 до 10 година чекају вас Владимира Станисављевић и Татјана Љубојевић, музејски педагози, уз обавезну пријаву на мејл адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs
Берза винила, компакт дискова, касета, стрипова и књига одржаће се у суботу, 20. јануара од 10:00 до 15:00 часова у СКЦНС Фабрици. Улаз за посетиоце је бесплатан.
Фото: Facebook.com/skcns У Позоришту младих можете погледати следеће представе:
Субота, 20. јануар Представа „Kсенија и ловац“ од 11:оо часова Недеља, 21. јануар Представа „Ко је рекао Мјау“ од 11:00 часова Представа „Генерална проба самоубиста“ од 19:30 часова Представа „39 степеника“ од 20:00 часова Уживајте!
Da li se smejete na viceve o Novosađanima? Izdvajamo neke koje možda niste čuli do sada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овог викенда слушамо приче из чаробне лампе! (субота, 20. и недеља, 21. јануар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.