Два дана са фантастичним позоришним пројекцијама (субота и недеља, 20. и 21. април)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2024, 07:01

Два дана са фантастичним позоришним пројекцијама (субота и недеља, 20. и 21. април)

Викенд пред нама можемо започети одличним програмом за децу у суботу, под називом ”Бајкање” у 10 часова на дреси Дунавска 16. Фото: Градске инфо Ова радионица је намењена деци узраста од 4-6 годинаима и има за циљ да кроз бајке приближи обичаје и специфичности народа са других >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << меридијана наше планете.
Субота нам такође нуди и сјајан позоришни програм. У Позоришту младих игра се ”Јежић Жожо”, док се ”Наши дани” и  ”Палчица” играју у недељу.
У Српском народном позоришту ће се у суботу одиграти ”Еро с онога свијета”, ”Последњи балкански вампир”, док у недељу можете пратити наступ групе ”Легенде”.
Уколико желите да будете обавештени о могућим нестанцима струје и воде, информишите се ОВДЕ.
Температура ће бити лепша у суботе, те вам препоручујемо да искористите периоде у дану који ће бити делимично сунчани.
Износиће 16 степени, док ће највиша температура у недељу достићи 14 степени.
Premijera predstave „Seks za početnike“ 27. aprila u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два дана са фантастичним позоришним пројекцијама (субота и недеља, 20. и 21. април) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.