Izvor: Luftika.rs, 24.Dec.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2 ključna pravila srećne veze zauvek će vas rešiti svih problema i nedoumica

U ljubavi često umemo da budemo slepi i da se isključivo vodimo srcem. Partnera često idealizujemo i vidimo samo njegove vrline. U takvoj situaciji ne možemo racionalno da posmatramo stvari i živimo u nekoj vrsti iluzije.
Ako ne želite još jedan neuspeh i propalu ljubav, pratite ova dva pravila.
Ova dva pravila za srećnu vezu će pomoći da zauvek rešite sve probleme i nedoumice kada su odnosi sa parterom u pitanju, piše Stil.
Ne očekujte da će se partner promeniti Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << gubite uzaludno vreme i napor da promenite partnera. Ako primetite bilo šta što vam smeta kod voljene osobe, onda je najrazumnije da mu ukažete na njegove manene i zatražite promenu. Ali u većini slučajeva takvi razgovori, ostaju samo razgovori, jer je vrlo teško promeniti već formiranu ličnost. Nikako se ne upuštajte u svađe, jer one neće pomoći u rešavnju ovog problema.
Odrasli ljudi obično veruju da su već dostigli vrhunac svog razvoja, a ukazivanje na njihove mane teško prihvataju.
Ne očekujte da će se vaš partner promeniti. Moguće je izmeniti neke sitnice, ali krupne stvari i određeni način ponašanja će ostati isti. Što pre se pomirite sa tom činjenicom, biće vam lakše.
Zato, u ovajvim situacijama je najbolje da razmislite i zapitate se: „Da li želim da budem i dalje sa ovom osobom, čak i ako se ona ne promeni i ostane onakva kakva je sada?“
Bolje je da se ne nadate promenama, jer se takvo čudo retko dešava, a vremenom ćete samo postati razočarani i to će uništiti vaš odnos.
Jasno stavite partneru do znanja šta želite Jedna od glavnih grešaka u vezi je ta što partneri ne žele da opterete drugu stranu i nameću svoje želje.
Često misle da će partnera uvrediti, pa izbegavaju razgovore i rasprave. Upravo ovakvo ponašanje vodi do kraha. Ukoliko na vreme ne stavite partneru do znanja šta želite i šta vam smeta dovešćete vašu vezu u situaciju kada joj neće biti spasa.
Kada partnera previše štitite on se navikava na takav život, pa će teško da razume ukoliko u jednom trenutku planete.
Ne plašite se svojih želja i potrebe. Jasno kažite partneru šta želite da bi se prilagodio vam i pronađete kompromis koji će usrećiti obe strane.
LJUBAV IZ SNOVA: Veljko i Milosava posle 60 godina braka umrli isti dan

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.