Први и најслађи викенд у овом месецу је стигао у наш Нови Сад! (2. и 3. март)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Mar.2024, 08:00

Први и најслађи викенд у овом месецу је стигао у наш Нови Сад! (2. и 3. март)

Први мартовски викенд је пред нама. Породични тренуци са децом су права ствар, викенд је идеално време да заједнички проведете квалитетно време уз различите активности. Овог викенда има много дешавања у којима могу да уживају сви чланови породице. Фото: Градске инфо Ево шта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нас очекује овог викенда у Новом Саду:Овог викенда атријум у Биг Нови Сад центру претвара се у рај за љубитеље слаткиша!
Фото: Facebook.com/BigNoviSad Посетиоци ће имати прилику да се препусте чарима разноврсног избора домаћих колача, слаткиша, сочних пецива, као и да истраже ручно рађени накит, козметику и одевне предмете.
Сви љубитељи слаткиша ће бити одушевљени широким спектром деликатеса припремљених са посебном пажњом и љубављу.
Биг Нови Сад и чалабрцфест ће се потрудити да овај догађај буде незабораван!
Породични дан уз нове авантуре Кунг Фу Панде, поклоне и фејс пеинтинг у Арени! Један од омиљених Кунг фу ратника, По, упловиће у нове авантуре пуне нудли у анимираном наставку филма “Кунг Фу Панда 4” на Породичном дану у недељу, 3. марта.
Свако дете које погледа наставак ове авантуре у оквиру Породичног дана, добиће на поклон постер, а од 15 до 17 часова у холу биоскопа имаће прилику да се претвори у неке од својих омиљених ликова, јер је организован фејс паинтинг.
Зграбите своје штапове за кунг фу и будите први у реду да се придружите Поу у његовој новој авантури!
Улазнице су доступне на благајнама биоскопа, сајту и путем апликације Арена Синеплеx.
Најмлађи ће овог викенда уживати у фантастичним позоришним представама. Позориште младих:
Субота, 2. март представа „Како се гради карактер“ од 11:00 часова Недеља, 3. март представа „Сунцокрети“ од 11:00 часова Театрило:
Недеља, 3. март представа „Једрењак у кукурузу“ од 17:00 часова И старији Новосађани могу погледати одличне представе: Позориште младих:
Недеља, 3. март представа „Смрт и девојка“ од 19:30 часова Српско народно позориште:
Субота, 2. март представа „Фауст“ од 19:00 часова и представа „Тартиф комично у класичном“ од 19:30 часова Недеља, 3. март концерт Горан Карана од 20:00 часова Новосадско позориште:
Субота, 2. март представа „Било једном у Новом Саду“ од 19:00 часова Фото: Градске инфо А у Фабрици уживање за душу и тело цело породице. Добро дошли на традиционални осмомартовски дечији рок концерт М Кутка – музички поклон за све маме, тетке, баке, комшинице и остале дивне даме.
На репертоару је домаћа и страна поп, рок и филмска музика за душу и добро расположење, у изведби полазника најразличитијих узраста:
М Рок Сениор оркестра М Рок Јуниор оркестра М Рок Дечијег оркестра М Рок бенда Улаз је слободан, а добродошли су и пратиоци супротног пола.
Уживајте!
Dešavanja u Novom Sadu u martu mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Први и најслађи викенд у овом месецу је стигао у наш Нови Сад! (2. и 3. март) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.