Нећете веровати шта нам све доноси први децембарски викенд! (2. и 3. децембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2023, 08:02

Нећете веровати шта нам све доноси први децембарски викенд! (2. и 3. децембар)

Јуче нам је стигао децембар и званично може да почне сезона питања: „Хеј, где ћеш за Нову годину?“. Не знамо још где за Нову годину, али знамо где можете овог викенда супер да се проведете. Фото: Градске инфо Ево шта вас све очекује овог викенда у Новом Саду:
Постаните део чаробног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << света слаткиша у Биг шопинг центру од 16:00 до 19:00 часова овог викенда. Фото: www.bigcenters.rs Радионица „Слатки свет“ омогућава деци да науче како се праве слаткиши на веома забаван начин.
Програм траје 3 сата и доноси разне активности:
Радионица слаткиша Фотографисање у „Candy Photo corner-u“ Интерактивна табла са „Candymemory games“ i „Candy puzzle games“ Интерактиван сталак „Потрефи идеалну крофну“ Кендy точак среће Пињата шоу Сви малишани ће добити униформе малих кувара, док ће радионичари бити обучени као посластичари. Програм је намењен за децу узраста од 4 до 12 година.
Овај викенд, можемо слободно да кажемо да је посвећен деци. Бројна дешавања овог викенда су намењена управо деци.
Наши најмлађи могу погледати следеће представе овог викенда у нашем граду: Фото: Градске инфо Српско народно позориште:
Субота, 2. децембар од 19:00 часова балет „Крцко Орашчић“ Позориште младих:
Субота, 2. децембар од 11:00 часова представа „Лепотица и звер“ Недеља, 3. децембар од 11:00 часова представа „Како се гради карактер“ и од 19:30 часова представа „Дечије повреде“ Театрило: Недеља, 3. децембар од 17:00 часова представа „Корњача са распустадоса“ Театар 34: Субота, 2. децембар од 11:00 часова представа „Неуспавани кабаре“ Дечији рок концерт М Кутка „90 Величанствених“ одржаће се у недељу, 3. децембра од 18:00 часова у Градској концертној дворани у Новом Саду (у новој згради музичке и балетске школе, на адреси Булевар цара Лазара 67). Фото: new.gigstix.com Овај пут, на сцену Градске концертне дворане у Новом Саду, изаћи ће 90 величанствених извођача и одсвирати хитове великих рок брендова: Queen, Guns N’ Roses, Black Sabbath, ЕКВ, Парни Ваљак и др.
Публику ће забављати 90 младих музичара узраста од 7-18 година који свирају: гитару, бас гитару, клавир или бубњеве и певају у М Рок Хору.
На репертоару су рок хитови великих рок бендова: Queen, Guns N’ Roses, Black Sabbath ЕКВ, Парни Ваљак и др.
Овај први децембарски викенд има богат програм и многа дешавања у којим могу и одрасли уживати. Викенд са пуно добр музике је пред нама. Краљ Чачка, у Позоришту младих, у суботу 2. децембра.
Фото: new.gigstix.com Земља није његов дом, али то и јесте главни драгуљ његове круне. Кроз своје слике, стихове и песме води нас на разне планете – КРАЉ ЧАЧКА.
Мешањем џеза, блуза, рокенрола и шансона креирао је аутентични израз, који је из задимљених локалних кафаница врло брзо стигао до респектабилних концертних дворана. Концерт ће бити интересантно путовање прожето свим највећим хитовима, као и са неколико песама изненађења.
Карте за концерт можете купити на свим продајним местима „Gigstix-a“ као и онлајн.
Зимски блоксток  у суботу, 2. децембра у СКЦНС Фабрика Фото: Блоксток/промо Традиционално зимско Блоксток фестивала доноси нам два добро позната и новосадској публици омиљена бенда!
Ортодокс Келтс и Прљави инспектор Блажа & Кљунови загарантовано праве фантастичну атмосферу када год наступају у Новом Саду, а када томе додамо специфичну енергију Блоксток фестивала и популарне цене пива, ово је свирка коју не смете да пропустите!
Џенан Лончаревић, у недељу, 3. децембра у Српском народном позоришту Фото: new.gigstix.com Свој први албум избацио је 2007. године под називом Никоме ни реч, а насловна песма је постала велики хит и једна од најслушанијих његових песама икада.
У досадашњој каријери избацио је пет албума и велики број синглова од којих се неки и дан данас слушају. Албуми које је избацио су:
– Никоме ни реч (2007)
– Добро је то (2009)
– Здраво душо (2011)
– Но. 4 (2013)
– Два су корака (2015)
Његови наслушанији хитови данашњице су: Никоме ни реч, Лаку ноћ, Одавде до неба, Цвете бели и још много других. Дуете је снимио са Тропико бендом, Зорицом Брунцлик, Ацо Пејовић, Емина Јаховић и други.
Уживајте!
Dešavanja u Novom Sadu u decembru mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нећете веровати шта нам све доноси први децембарски викенд! (2. и 3. децембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.