Комшије са Лимана 2 у заједничкој акцији чишћења! (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Avg.2023, 20:31

Комшије са Лимана 2 у заједничкој акцији чишћења! (ФОТО)

Уколико се понекад запитате шта је новосадски, aкција комшија окупљених на Лиману 2 ће вам најбоље дати одговор на то питање. Акција удружења грађана ”Кутак Лиман 2” наишла је на леп одзив комшија из кварта како би се што брже санирале све последице које је направила олуја >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која до сада никада није била забележена у Новом Саду.
Иако градске власти напорно раде на санирању штете у свим крајевима града, комшије су мислиле да своје слободно време утроше у дружењу и акцији чишћена која ће бити корисна свим становницима овог кварта.
Фото: Градске инфо Поводом ове спонтане акције огласио се и Немања Исаков, члан удружења ’’Кутак Лиман 2”:
„На иницијативу УГ Кутак Лиман 2 и комшија из краја, организована је акција санирања последица разорне олује која нас је задесила пре неколико недеља. На терену смо радили на рашчишћавају отпалог грања као и другог отпада. На наш позив одазвао се велики број комшија, што нам је посебно драго. Захваљујемо се Граду Новом Саду, градоначелнику Милану Ђурићу као и свим радницима из Јавно комуналних предузећа који су даноноћноно радили на отклањају штете од олује. Заједничким ангажовањем градских служби и грађана, изглед дворишта смо вратили у стање пре олује. Наставићемо са активностима које су обогатиле друштвени живот на Лиману 2.“
Иако не можемо рећи да је стравична олуја са незапамћеним последицама ишта добро донела нашем граду, ипак, можемо закључити да стресне ситуације, попут ове, у људима пробуде осећај за препознавање ствари које су заиста вредне.
Због тога, још једном, браво комшије, показали сте шта је новосадски!
Naziv koje ulice u Novom Sadu sugrađani najčešće pogrešno izgovaraju?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Комшије са Лимана 2 у заједничкој акцији чишћења! (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.