Традиционални турнир у тенису главом још једном окупио комшије на Лиману 2 (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 20:13

Традиционални турнир у тенису главом још једном окупио комшије на Лиману 2 (ФОТО)

Тринаесто по реду првенство Новог Сада у тенису главом одржано је данас на Лиману 2, у популарном „Бронксу“. Као и увек публика је могла да ужива у врхунским мечевима ове уличне игре, која је сада већ прерасла у традиционалну игру у новосадским квартовима. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
На турниру је учествовало 36 парова, свих узраста. Тако је публика могла да ужива у мечевима пионира, јуниора, сениора, ветерана али и комбинације родитељ и дете.
Наравно дуели сениора били су најинтересантнији за гледање, а популарности је допринело и учешће актуелних текбол светских шампиона Николе Митра и Богдана Маројевића. Новосађани су показали да су финесе са лоптом саткане у њихов ДНК, а Лиман да је један од најталентованијих квартова на свету, када је реч о уличним спортовима.
Читав турнир је био хуманитарног карактера, а помоћ се скупљала за Ленку Лазаревић. Сви учесници, као и присутни гледаоци уживали су у спорту и дружењу, а атмосферу је употпунио и коментатор, који је на микрофон поздрављао потезе спортиста.
У организацији турнира ове године учествовао је и „Кутак Лиман 2“, а за комшије је организовано освежење, као и роштиљ, што је употпунило сјајно поподневно дружење.
Stigli na Ostrog – misija hrabrih momaka iz Novog Sada uspešno završena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Традиционални турнир у тенису главом још једном окупио комшије на Лиману 2 (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.