Све ближе новим паркинг местима на Лиману 2 (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 17:17

Све ближе новим паркинг местима на Лиману 2 (ФОТО)

На Лиману 2, при крају се изводе радови на изградњи 70 паркинг места у улици Др Ивана Рибара, након што је завршен један од највећих еколошких подухвата у нашој земљи “Чиста Србија”. Уговором који је ЈКП „Паркинг сервис“ закључио са извођачима радова, предвиђено је уређење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постојећих и обезбеђивање нових 70 паркинг места.
У оквиру овог пројекта завршена је комплетна канализациона мрежа, а од 2012. године до данас, у МЗ „Бошко Буха“ инвестирано је преко две милијарде и шесто милиона динара.
На овом простору биће постављен и паркинг за бицикле капацитета 30 бицикала.
Грађани који станују у Улици др Ивана Рибара, а имају аутомобил у свом власништву, могу да купе повлашћену станарску карту по цени од 200 динара на месечном нивоу. Ова карта ће важити за паркиралишта на Булевару ослобођења, а сва остала паркиралишта у овом делу града нису под наплатом.
Станарску паркинг карту грађани могу регулисати на благајни Предузећа, као и електронским путем преко апликације еППК, на сајту Предузећа.
Srbobran će postati jedna od vodećih banjskih destinacija – evo zašto ga vredi posetiti (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Све ближе новим паркинг местима на Лиману 2 (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.