Како провести облачну августовску среду? ( среда, 2. август)

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Avg.2023, 07:03

Како провести облачну августовску среду? ( среда, 2. август)

Ове среде ће у Новом Саду бити местимично облачно време. Најнижа дневна  температураје ће бити 17 степени, док ће током дана бити 28 степени. Фото: Градске инфо И данас можете учинити добро дело и дати крв. А као награду за хумано дело ћете добити право на један улаз на базен који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << можете искористити до краја сезоне купања.
Крв се може дати сваким радним даном у периоду од 7.00 до 19.00 часова у Заводу за трансфузију крви Војводине, Хајдук Вељкова 9а.
Можете да дате крв и испред „Променаде“. Тамо ће од 16.30 до 20 часова бити Трансфузиомобил Завода за трансфузију крви Војводине.
Фото: Градске инфо Најмлађи Новосађани могу да посете Музеј Војводине од 19:00 часова јер биће приређено ауторско вођење кроз изложбу Пшеница – од њиве до трпезе.
Кустос Илдико Медовић, једна од чланова интердисциплинарног тима који је осмислио ову изложбу, поделиће са посетиоцима причу о овом феномену.
Истог дана у 10:00 часова биће приређена музејска радионица, за децу узраста од 5 до 10 година, инспирисана изложбом на тему: Кас, кас све у круг (за учешће у радионици потребна је претходна најава на електронску адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs ).
Ако нисте стигли да погледате неки од биоскопских хитова можда је данас дан када то треба да урадите.
Репертоар биоскопа „Арена“ погледајте ОВДЕ.
Добро је да знате да су поједине улице у граду затворене и да постоје измене режима саобраћаја. Од данас на снази ће бити привремена забрана одвијања саобраћаја у десној коловозној траци Булевара ослобођења, на деоници од Јеврејске улице до Улице Павла Папа, гледано у смеру ка железничкој станици, а због наставка радова на обнови коловозне конструкције.
У току трајања радова саобраћај на поменутој деоници одвијаће се двосмерно у супротној коловозној траци, уз ограничење брзине на 30km/h.
За данас је планирано и обележавање хоризонталне саобраћајне сигнализације у левој коловозној траци на Булевару ослобођења, на деоници од Булевара Краља Петра I до Булевара Јаше Томића, гледано ка железничкој станици. Уколико временске прилике дозволе обављање наведених радова, у поподневним часовима у среду 2. августа може се очекивати пуштање у саобраћај ове деонице.
Од данас се привремено одређује укидање стајалишта Булевар ослобођења – Јеврејска (код „Футошке пијаце“) због радова на реконструкцији коловоза на Булевару ослобођења, од Јеврејске до Пап Павла у Новом Саду.
Стајалиште ће бити укинуто у периоду од данас, 2. августа  до 10. августа.
 Линије из правца Мост Слободе према Футошкој пијаци користиће привремено стајалиште на Булевару ослобођења непосредно пре раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице. Линије из правца Футошке улице према Футошкој пијаци користиће привремено стајалиште у Футошкој улици (испред ОШ Бранко Радичевић) непосредно пре раскрснице Булевара ослобођења и Футошке улице.  Линије из правца Јеврејске улице према Футошкој пијаци користиће привремено стајалиште у Јеврејској улици (испред броја 38) непосредно пре раскрснице Булевара ослобођења и Јеврејске улице. Саобраћај је потпуно обустављен на раскрсници Кисачке, Доситејеве и Булевара краља Петра I и то због изградње вреловодне мреже у Кисачкој улици. Ова измена биће на снази до 16. августа, а због исте су и аутобуси ГСП променили трасе. Детаљне измене саобраћаја погледајте ОВДЕ.
Уживајте!
Novosadsku policiju u početku činilo 12 policajaca – evo koga su uklanjali sa ulica i šta su im bili zadaci

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како провести облачну августовску среду? ( среда, 2. август) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.