ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Apr.2023, 09:17

ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године

У склопу обележавања 63 године од оснивања, Факултет техничких наука доделиће Златне индексе генерацији инжењера машинства, грађевинарства и електротехнике, који су ФТН уписали школске 1973/74. године. Фото: Градске инфо Тим поводом са Факултета техничких наука позивају колеге >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који су дипломирали на њиховом факултету да до 3. маја на мејл адресу zlatni.indeksi@uns.ac.rs пошаљу следеће податке:
Име и презиме, Датум и место рођења, Број индекса, Адреса и контакт телефон. Подаци се могу доставити попуњавањем формулара који се налази на сајту Факултета, као и путем телефона 021/459 141 сваког радног дана од 7:00 до 14:30 часова.
Сви детаљи везани за свечану доделу Златних индекса биће благовремено објављени.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Fakultet tehničkih nauka? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФТН додељује златне индексе генерацији уписаној школске 1973/74. године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.