Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2024, 10:55

Дневне инфо: Најава најважнијих дежавања у Новом Саду за петак 19. април (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За петак, 19. април за вас смо издвојили:
У НЕДЕЉУ РАСПИСИВАЊЕ ИЗБОРА Локални избори биће расписани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заједно са београдским, најавила је председница Скупштине Србије Ана Брнабић. Одлука о расписивању избора за 2. јун захтева измене и допуне закона, а чим се оне заврше очекује се да ће избори бити расписани у недељу 21. априла.
START UP Новосадски ноћни базар “START UP” Новосадски ноћни базар први у овој години одржаће се данас са почетком у 18 часова на Рибљој пијаци. Вечерашњи базар биће посвећен кулинарству, а посетиоци ће моћи да уживају у укусима и производима младих предузетника све до поноћи.
ЧЕТВРТА ЦВЕТНА ПИЈАЦА НА СПЕНСУ Четврта Новосадска цветна пијаца биће одржана данас и сутра на платоу испред СПЕНС-а. Посетиоце ће у периоду од 8 до 19 часова очекивати велики избор цвећа, садница и опреме за хортикокултуру. Такође у оквиру ове цветне пијаце биће организована и акција “Замени стари папир за саднице”. За 10 килограма старог папира, добијаће се садница цвећа, док ће се за 60 килограма старог папира добијати садница дрвета
КУСТОСКО ВОЂЕЊЕ У МАТИЦИ СРПСКОЈ Изложба “Инспирисани Француском” која траје до 26. маја у Галерији Матице српске вечерас ће као пратећи програм имати кустоско вођење кроз изложбу. На питања шта је Париз значио српским уметницима и на који начин је утицао као и на многа друга одговоре ће вечерас од 19 часова дати музејски едукатор Горан Вујков.
ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У НЕДЕЉУ У склопу акције превентивних прегледа у организацији Министарства здравља, Дом здравља “Нови Сад” и ове недеље 21. априла обављаће превентивне прегледе у објекту на Лиману IV. Ове недеље како најављују вршиће се анализе и превентивни прегледи који могу да укажу на ризик од бубрежне и срчане инсуфицијенције у периоду од 8 до 16 часова.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА “Вештице из Салема” вечерас можете погледати од 19 часова и 30 минута у Српском народном позоришту, где вас такође очекује и представа “Не мо’ш побећи од недеље” са почетком у 20 часова и 30 минута. Чувену представу “39 степеника” вечерас ћете имати прилику да у Позоришту младих погледате од 20 часова.
ВРЕМЕ Петак у Новом Саду сув и ведрији. Минимална дневна темепратура износиће 3 степена док нас максимлано очекује 15 степени целзијуса. У суботу се очекују сунчани интервали са максималних 17 степени целзијуса, док нас у недељу поново очекује кишно и хладније време.
Уживајте у викенду, искористите га, а такође будите и у току са најбитнијим градским дешавањима на порталу “Градске инфо”. Колегиница Даница са најважнијим вестима очекује вас од понедељка у 10 часова ујутру.
Novi Sad danas može postati Pariz, ako posetite prava mesta (petak, 19. april)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дежавања у Новом Саду за петак 19. април (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.