Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 10:56

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 19. фебруар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 19. фебруар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
ВРАЋА СЕ НОРМАЛАН РЕД ВОЖЊЕ #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo
♬ original sound – gradskeinfo
ВРАЋА >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << СЕ НОРМАЛАН РЕД ВОЖЊЕ
У протеклом празничном периоду, возила Јавног градског саобраћајног превоза саобраћала су по реду вожње за суботу и недељу, а од данас, све линије враћају се уобичајеном реду вожње и возиће учесталије.
ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА „НЕОДУСТАЈАЊЕ“ У СНП-У
Представа „Неодустајање“, у извођењу Марије Меденице, игра се у Српском народном позоришту, на Камерној сцени, у 20 часова и 30 минута. Изведба је посвећена прикупљању средстава за младог човека из Обреновца, Ивана Радојевића, који се бори са раком бубрега.
РАДИОНИЦА „ПРЕПОЗНАЈ ФАЛСИФИКАТ: CHATGPT I DALL-E”
Радионица „Препознај фалсификат: ChatGPT i DALL-E у контексту домаћег културног наслеђа“ биће одржана данас у 17 часова у Културној станици Свилара. У питању је радионица на којој ће учесници имати прилику да кроз интеракцију са чет-ботовима процене на који начин најсавременији технолошки алати, могу да обликују културу нашег друштва.
”ОПЕРСКЕ ПРИЧЕ” У КС СВИЛАРА
У Кулутурној станици Свилара се данас још организују и чувене ”Оперске приче”. Овога пута домаћини ће разговарати о опери „Евгеније Оњегин“ чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског. Програм прочиње у 19 часова и траје око сат времена, а улаз је бесплатан!
БИОСКОП
У биоскопима можете погледати нова филмска остварења. Биографски филм о Бобу Марлију – „One love“, али и дугоочекивану научно-фантастичну авантуру под називом „Madam Web“.
ВРЕМЕ
Иако смо ових дана навикли на пролеће, данас ћемо се подсетити на зиму. температура износиће 1 степен целзијуса, док ће максимална температура достићи 12 степени. Падавине су могуће.
Пратите нас и сутра. Колега Милан вам у 10 часова доноси нове информације и догађаје који ће вам сигурно бити интересантни. Пријатан дан!
Ponedeljak veoma topao za ovo doba godine! Iskoristite ga maksimalno! (ponedeljak, 19. februar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак, 19. фебруар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.