Понедељак веома топао за ово доба године! Искористите га максимално! (понедељак, 19. фебруар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 08:01

Понедељак веома топао за ово доба године! Искористите га максимално! (понедељак, 19. фебруар)

После предивног, сунчаног и топлог викенда и данас нас очекује леп дан. Овај понедељак ће бити мало облачан са могућим пљусковима, али и максималном дневном температуром од 14 степени. Најнижа дневна температура биће 2 степена.
Фото: Градске инфо
Ево шта нас очекује овог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понедељка у Новом Саду:
У Српском народном позоришту можете ппгледати две представе.
Представа „Неодустајање“ од 20:30 часова.
Приход од играња представе „Неодустајање“ на Камерној сцени Српског народног позоришта у 20.30 часова посвећен је прикупљању средстава за младог човека из Обреновца, Ивана Радојевића.
Представа „Скупљачи перја“ од 19:30 часова.
Фото: Градске инфо Нове „Оперске приче“ у Културној станици Свилара, вечерас од 19:00 часова. Овог пута разговараћемо о опери „Евгеније Оњегин“ чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског. Програм прочиње у 19 часова и траје око сат времена.
Улаз је бесплатан!
Идеја за ”Оперске приче” настала је у сарадњи Српског народног позоришта и Културних станица, са жељом да откријемо лепоту оперске музике, да уронимо у њене чари и да публику заинтересујемо за стваралаштво највећих композитора.
Фото: Facebook.com Позивамо вас да се пријавите на радионицу „Препознај фалсификат: ChatGPT и DALL-E у контексту домаћег културног наслеђа“ која ће бити одржана у 17.00 часова у Културној станици Свилара.
Програм организују КС Свилара и Центар за промоцију науке, а своју пријаву можете послати на маил: svilarans@gmail.com
„Препознај фалсификат: ChatGPT и DALL-E у контексту домаћег културног наслеђа“ је прва у низу радионица у „Вештачком атељеу“ и „Вештачкој писарници“ у КС Свилара, на којима ће учесници имати прилику да кроз интеракцију са чет-ботовима процене на који начин најсавременији технолошки алати, као што су ChatGPT и DALL-E, могу да обликују културу нашег друштвa.
Радионицу воде Вања Суботић и Миљан Васић, истраживачи са Института за филозофију Филозофског факултета Универзитета у Београду.
Због радова у електричној мрежи струју неће имати следеће улице: Нови Сад: Део улице Драгослава Срејовића; Јудите Шалго; Васе Јазаговића; део Ул. Арона Загорице од 10:00 до 12:00
Бате Бркића 10А-10Ц; Милоја Чиплића 2,2А,6,6А; Ђорђа Крсића 51- ГРАДИЛИШТЕ ИНО БАЧКА од 09:15 до 09:45
Сремска Каменица: Пут сремског одреда; улице Кетрин Макфел; Цветна; Јурија Гагарина од 08:30 до 13:30
Бегеч: делови улица: Петра Драпшина, Ђуре Ђаковића и Лазе Костића од 08:15 до 14:00
Уживајте!
Romantična komedija „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ 22. februara na Spensu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак веома топао за ово доба године! Искористите га максимално! (понедељак, 19. фебруар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.