Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Dec.2023, 11:00

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак 18. децембар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За понедељак, 18. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo
ПОБЕДА СНС-А НА ИЗБОРИМА #viral #fyp #foryoupage #serbia #tiktok #serbiatiktok #dnevneinfo #gradskeinfo #vestinovisad
♬ original sound – gradskeinfo >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
ПОБЕДА СНС-А НА ИЗБОРИМА На јуче одржаним парламентарним и покрајниским изборима Српска напредна странка однела је победу. Према најновијим информацијама СНС је на парламентарним изборима однела
47,06% гласова, док је на покрајинским однела 50,34% гласова. У питању су прелиминарни резултати, а коначни ће тек бити објављени. Према последњим подацима, на биралишта је изашло више од 55 одсто грађана, што је више од избора из 2020. и 2022. године.
ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад данас почиње радове на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Косанчић Ивана број 13. Због тога ће режим саобраћаја у поменутој улици бити измењен.
ХУМАНИТАРНО ПРЕДАВАЊЕ СРЂАНА ЗИРОЈЕВИЋА И НЕМАЊЕ МИЛОВИЋА Хуманитарно предавање „За Александру“ Немање Миловића и Срђана Зиројевића, одржаће се вечерас у 18 часова на Факултету за спорт и физичко васпитање. Информације, детаље хуманитарне акције и пријаве можете пронаћи на Инстаграм профилима оба предавача.
ПОЗОРИШТЕ Представа ”Не мо’ш побећи од недеље” играће се данас у 21 час на Камерној сцени Српског народног позоришта. ”Не мо’ш побећи од недеље” је представа о заједничком животу партнера. Ликови публику спроводе кроз најлепше и најгоре моменте везе и успут нам показују различите погледе на сваки проблем.
КОНЦЕРТ КВИНТЕТА ”БЕЛТАНГО” Квинтет „Белтанго“ наступиће у 20 часова у Синагоги. Концерт се одржава у оквиру циклуса ”Божићно – новогодишњи концерти” Музичке омладине Новог Сада.
ЦИКЛУС ФИЛМОВА У МУЗЕЈУ САВРЕМЕНЕ УМЕТНОСТИ Циклус филмова Александра Рељића у Музеју савремене уметности почеће са пројекцијом данас и трајаће до 22. децембра. Од 18 часова очекују вас филмови ”До даске” и ”Одбачени”.
ПРЕДАВАЊЕ: КАКО ПРИСТУПИТИ НАУЧНОМ РАДУ? У 18 часова у Културној станици Свилара, у сарадњи са Научном секцијом биомедицинског инжењерства и Факултетом техничких наука, професор емеритус Теодор Атанацковић ће одржати предавање на тему како приступити научном раду.
БИОСКОП Топла препорука је да у овој празничној атмосфери одведете своје малишане на нови анимирани филм под називом ”Крцко Орашчић и магична флаута”. У овој божићној анимираној авантури , Крцко Орашчић, Марија и њихови пријатељи играчке кренуће на пут у чаробну Земљу цвећа са циљем да спасу свет од злих људи пацова.
ВРЕМЕ Пред нама је ведар понедељак са минималном температуром од 2 степена и максималном температуром од 8 степени целзијуса. Добро се обуците!
Пратите нас и сутра, када ћемо за вас издвојити актуелна дешавања која ће обележити уторак пред нама.
Uzorak od 95,3 odsto: SNS osvojila 46,3 odsto, SPN 23,6 odsto glasova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за понедељак 18. децембар (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања у Новом Саду за уторак 19. децембар (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Dec.2023, 10:58

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За уторак, 19. децембар за вас смо издвојили: @gradskeinfo...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.