Нови Сад ове среде дочекује бројне госте! (среда, 18. октобар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Okt.2023, 07:01

Нови Сад ове среде дочекује бројне госте! (среда, 18. октобар)

Сунчана, али права јесења среда. Јутро ће бити веома хладно, ова среда почиње са само 2 степена, док ће се током дана жива у термометру попети на 16 степени. Фото: Градске инфо Поред хладног јутра и јесењег дана, ево шта нас још очекује у Новом Саду ове среде:
Јавно комунално предузеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Новосадска топлана“ Нови Сад данас почиње радове на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Ласла Гала број 24.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, одређује се привремена измена режима саобраћаја у Улици Ласла Гала.
Фото: Pixabay/Taken За време трајања радова саобраћај ће се одвијати уз наизменично пропуштање возила.
Привремена измена режима саобраћаја трајаће до 1. новембра 2023. године.
Наведени радови неће утицати на квалитет испоруке топлотне енергије током грејне сезоне.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
И када смо поделили са вама важне информације за овај дан, можемо да позабавимо забавом и добрим проводом.
Ове среде многа интересантна дешавања се догађају у Новом Саду.
У Српском народном позоришту можете погледати: Од 20:30 часова представа „Била једном једна земља“ Позориште младих на свом репертоару данас има две представе: Од 17:00 часова Коко: Фестивал „Исидора Данкан“ Од 20:00 часова Мед а богами и млеко: Фестивал „Исидора Данкан“ Промоција зборника афоризама Ружичасти црњак у Градској библиотеци од 19:00 часова. Удружење хрватских афористичара и хумориста објавило је књигу афоризама под насловом „Ружичасти црњак”, коју је приредио књижевник из Далмације, Сплићанин Златко Томић.
Фото: Градске инфо Читаоци тако имају прилику да се упознају са стваралаштвом шездесет савремених аутора ове кратке форме из Хрватске и Србије и више од хиљаду и пет стотина афоризама неких од најзначајнијих сатиричара, а у овој својеврсној антологији савремене сатире су и бритке реченице аутора из Србије, од којих и троје из Баната. Међу корицама су се нашли радови Флорина Царана из Уздина код Ковачице, Александре Филиповић и Александра Чотрића из Панчева и Зорана Ђуровића из Вршца.
Иво Погорелић и Војвођански симфонијски оркестар наступају у Синагоги од 20:00 часова. Фото: Градске инфо
У Герили можете погледати премијерни шоу који ће извести Анте Травизи од 20:30 часова.
Уживајте!
Američki stoner rok bend „Unida“ nastupa u četvrtak, 19. oktobra u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад ове среде дочекује бројне госте! (среда, 18. октобар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.