Понедељак за ”танцовање” и добре филмове (понедељак, 18. септембар)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Sep.2023, 07:00

Понедељак за ”танцовање” и добре филмове (понедељак, 18. септембар)

Данашњи понедењак обележиће сјајан програм у СКЦНС Фабрици, у склопу ”Tanz platz“ фестивала. Фото: Градске инфо „Tanz Platz“ је манифестација чији циљ је да представи младе актере на европској плесној сцени и тенденције у савременом плесу. Настао је уз подршку европске плесне платформе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Aerowaves“, у чијем фокусу су млади и надолазећи плесачи и плесачице савременог плеса, кореографи и кореографкиње, као и остали професионалци који се баве овом уметношћу.
Улаз је бесплатан. У Новосадском позоришту се од 19 часова игра представа Капетан Немо – 20.000 миља под морем.
Понедељак је сјајан дан за филм. Због тога ће вас сигурно обрадовати информација да новосадски биоскопи нуде богат и интересантан репертоар за данашњи дан.
Температура наставља у истом правцу, па нас и данас очекује ведар и изразито топао дан.
Ко не мора да ради, дан може да искористи на Штранду или неком од градских базена. Информације о сменама можете пронаћи у нашој рубрици СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Sajlovo – gradska četvrt poznata još i kao „Donje Sajlovo“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак за ”танцовање” и добре филмове (понедељак, 18. септембар) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.