Овог четвртка “Чувари галаксија“ стижу у Футог (четвртак, 18. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Maj.2023, 07:00

Овог четвртка “Чувари галаксија“ стижу у Футог (четвртак, 18. мај)

Само један дан нас дели од петка и почетка веома садржајног викенда у нашем граду, ипак, иако је данас четвртак, то није разлог да останете код куће и не посетите неко од бројних дешавања која нас данас очекују. Фото: Градске инфо Температура ће бити знатно нижа него претходних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дана. Максимална ће достићи 12 степени, док ће минимална износити 9 степени.
Идеална прилика је да овог четвртка посетите Позориште младих, јер се у 18 часова игра представа “Коралина“, тј драматизација новеле Нила Гејмена.
Уколико вам се иде у позориште, али “Коралина“ није ваш први избор и више волите класике, можете посетити Новосадско позориште где ће се у 19 часова играти представа Ана Карењина.
Један од најпознатијих филмова који се већ неко време даје у новосадским биоскопима вечерас стиже у Културни центар “Младост“ у Футогу. Фото: Unsplash/Geoffrey Moffett/Градске инфо Футожани данас неће морати да се цимају до центра града, већ ће у свом кварту моћи да уживају у новим авантурама Чувара галаксија, у 19 часова.
Карте можете купити на лицу места или online.
Увек је добар повод разговарати о социјалном предузетништву, зато се данас у књижари Зенит организује Ignite Novi Sad  где ће гледаоци имати прилике да чују искуства занимљивих и инспиративних говорника који су се остварили у сфери бизниса.
Више о овом догађају прочитајте ОВДЕ.
Новосадски биоскопи данас имају велики број интересантних проекција, па је на вама само да одаберете шта бисте могли погледати.
Без струје ће данас у преподневним часовима остати део Петроварадина и Новог Сада, које су улице у питању и када можете очекивати нестанак струје погледајте у нашој рубрици СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ.
Желимо вам леп остатак овог, кишног, дана!
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овог четвртка “Чувари галаксија“ стижу у Футог (четвртак, 18. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.